Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚ: Πρόστιμο 30.000 € στη Δάιος Πλαστικά

Το περιεχόμενο του ενημερωτικού της Μultirama ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενώ επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Δάιος Πλαστικά λόγω ασαφούς χρηματιστηριακής ανακοίνωσης.

ΕΚ: Πρόστιμο 30.000 € στη Δάιος Πλαστικά
Το περιεχόμενο του ενημερωτικού της Μultirama ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενώ επέβαλε πρόστιμο στη Δάιος Πλαστικά λόγω ασαφούς χρηματιστηριακής ανακοίνωσης.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 467η/20.3.2008 συνεδρίασή του ενέκρινε ομόφωνα:

• Την αναστολή εξαγοράς μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων κατά την 21η και 24η Μαρτίου 2008 λόγω αργίας του Καθολικού Πάσχα.

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου της εταιρίας «MULTIRAMA Α.Ε.Β.Ε.» και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

• Την επιβολή προστίμου ύψους € 30.000 στην εταιρία «ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ» διότι ανακοίνωσή της σχετική με την αγορά ακινήτου στη Θεσσαλονίκη εστερείτο σαφήνειας και πληρότητας, με αποτέλεσμα το επενδυτικό κοινό να μην έχει την πρέπουσα ενημέρωση για επικείμενη μεταβολή στην περιουσιακή και οικονομική της κατάσταση.

Επίσης, το Συμβούλιο ενημερώθηκε για το έγγραφο του άρθρου 4 του Ν.3401/2005 για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «ΙΜΠΕΡΙΟ – ΑΡΓΩ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» λόγω της συγχώνευσής της με απορρόφηση των εταιρειών «ΑΡΓΩ ΓΚΡΟΥΠΑΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ» και «ΕΛΛΑΣ ΜΟΥΒΕΡΣ ΚΟΝΖΑΛΤΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΩΝ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v