ΑΧΕ: Προσδοκίες για ανάκαμψη

Για ενδεχόμενο τεχνικής μορφής ανάκαμψης στη Σοφοκλέους, έπειτα από δέκα συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, κάνουν λόγο οι αναλυτές, τονίζοντας ωστόσο πως το κλίμα δεν εμφανίζει αξιόλογη μεταβολή.

ΑΧΕ: Προσδοκίες για ανάκαμψη
Για ενδεχόμενο τεχνικής μορφής ανάκαμψης στη Σοφοκλέους, έπειτα από δέκα συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, κάνουν λόγο οι αναλυτές, τονίζοντας ωστόσο πως το κλίμα δεν εμφανίζει αξιόλογη μεταβολή.

Αν και δεν υπάρχει σημαντική αλλαγή στο κλίμα που επικρατεί και οι επενδυτές εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με τα αποτελέσματα του β΄ τριμήνου, μια τεχνικής μορφής ανάκαμψη δεν μπορεί να αποκλειστεί, έπειτα από δέκα συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, εκτιμά η Marfin Analysis.

Παρά το γεγονός ότι μια τεχνικής μορφής αντίδραση δεν μπορεί να θεωρείται απίθανη, το αρνητικό κλείσιμο της Wall Street την Παρασκευή δείχνει περαιτέρω πιέσεις, αναφέρει η Alpha Finance.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και για τη Σοφοκλέους, καθώς το κλίμα παραμένει εύθραυστο.

Την Παρασκευή η Σοφοκλέους έκλεισε με πτώση 0,8%, αγγίζοντας νέα χαμηλά στις 3.616 μονάδες, έχοντας καταγράψει πτώση 30% από τις αρχές του έτους, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 332 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v