Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρέμβαση Πιλάβιου για αγορές ιδίων μετοχών

Τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για την αγορά ιδίων μετοχών μετά τη λήξη της συνεδρίασης ή το αργότερο την επόμενη της συναλλαγής εργάσιμη ημέρα ζητά ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Παρέμβαση Πιλάβιου για αγορές ιδίων μετοχών
Τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για την αγορά ιδίων μετοχών από τις εισηγμένες μετά τη λήξη της συνεδρίασης ή το αργότερο την επόμενη της συναλλαγής εργάσιμη ημέρα και πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών ζητά με επιστολή του ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Αλ. Πιλάβιος.

Η επιστολή απευθύνεται στους διευθύνοντες συμβούλους των εισηγμένων στη Σοφοκλέους εταιριών.

 
*** Η επιστολή Πιλάβιου



"Σε σχέση με την ανακοίνωση συναλλαγών που διενεργούνται σε εφαρμογή προγραμμάτων επαναγοράς ιδίων μετοχών και με στόχο την ενίσχυση της διαφάνειας, κρίνουμε σκόπιμο οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο αυτό, και οι οποίες κατά συνήθη πρακτική ανακοινώνονταν σε εβδομαδιαία βάση, να δημοσιοποιούνται πλέον από την εταιρία μετά τη λήξη της συνεδρίασης ή το αργότερο την επόμενη της συναλλαγής εργάσιμη ημέρα και πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v