Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Υποβάθμιση από Deutsche Bank

Κατά 52% μειώνει την τιμή-στόχο για την Intralot η Deutsche Bank, κατεβάζοντας τον πήχη στα 6,5 ευρώ ανά μετοχή, από 13,5 ευρώ προηγουμένως, ενώ ταυτόχρονα υποβαθμίσει την σύσταση σε “hold” από “buy” προηγουμένως.

Intralot: Υποβάθμιση από Deutsche Bank
Κατά 52% μειώνει την τιμή-στόχο για την Intralot η Deutsche Bank (8/10), κατεβάζοντας τον πήχη στα 6,5 ευρώ ανά μετοχή, από 13,5 ευρώ προηγουμένως, ενώ ταυτόχρονα υποβαθμίσει την σύσταση σε “hold” από “buy” προηγουμένως.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει πως η υποβάθμιση πραγματοποιείται λόγω των αυξανόμενων ανησυχιών, ενώ σημειώνει ότι «κόβει» τις εκτιμήσεις της ώστε να αντανακλάται η επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης της ζήτησης και τα χαμηλότερα λειτουργικά περιθώρια που προκαλεί η στρατηγική επέκτασης της εταιρείας.

Η Deutsche Bank αναμένει τώρα αρνητικό CAGR κερδοφορίας για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ εκτιμά πως θα υπάρξει μείωση κατά 28% των EBITDA στην χρήση του 2009 και μείωση των κερδών ανά μετοχή κατά 31%.

Τονίζει παράλληλα πως η μετοχή προσφέρει πλέον περιορισμένες προοπτικές απόδοσης σε σχέση με την νέα χαμηλότερη τιμή στόχο που έχει δοθεί.

Η μετοχή της Intralot ολοκλήρωσε την συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου στα 6,10 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v