Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι αλλαγές στους δείκτες FTSE του ΧΑ

Αμετάβλητη θα παραμείνει, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, η σύνθεση του FTSE 20, ενώ αντίθετα αλλαγές θα σημειωθούν στον FTSE 40 και το FTSE 80, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής. Ποιοι τίτλοι εισέρχονται. Ποιοι εξέρχονται.

Οι αλλαγές στους δείκτες FTSE του ΧΑ
Αμετάβλητη θα παραμείνει σύμφωνα με πληροφορίες, η σύνθεση του FTSE 20, ενώ αντίθετα, νέες εισαγωγές, αλλά και διαγραφές τίτλων θα σημειωθούν στον FTSE 40 και το FTSE 80.

Αυτή την ώρα, συνεδριάζει η αρμόδια επιτροπή για την αναθεώρηση των δεικτών FTSE/ ASE και σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, στον FTSE 40 θα εισαχθούν οι τίτλοι των εταιριών Marfin Financial Group, FG Europe, Ελαΐς και Πλαίσιο.

Από τον ίδιο δείκτη διαγράφονται οι εταιρίες Alpha Leasing, Ιατρικό Αθηνών, Chipita και Sex Form.

Όσον αφορά στον FTSE ASE 80, έχουμε 7 εισαγωγές και ισάριθμες διαγραφές. Οι νέες μετοχές του δείκτη είναι οι: ΑΒ Βασιλόπουλος, Δυναμική Ζωής, Ιατρικό Αθηνών, Chipita, Sex Form, Μοχλός και Ράδιο Κορασίδη.

Διαγράφονται οι FG Europe, και Πλαίσιο (λόγω μετάβασης στον αντίστοιχο δείκτη μεσαίας) και οι Byte Computer, Μουζάκης, Intracom Κατασκευές, Δομική Κρήτης και Informatics.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v