Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άνοιγμα σε θετικό πεδίο αναμένουν οι ΑΧΕ

Θετικό ξεκίνημα αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, όπου ο τελικός τόνος δίνεται από τις διεθνείς αγορές. Στο επίκεντρο ο τραπεζικός κλάδος και ο ΟΠΑΠ.

Άνοιγμα σε θετικό πεδίο αναμένουν οι ΑΧΕ
Θετικό ξεκίνημα αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, όπου ο τελικός τόνος δίνεται από τις διεθνείς αγορές. Στο επίκεντρο ο τραπεζικός κλάδος και ο ΟΠΑΠ. Πιο αναλυτικά:

Σε θετικό πεδίο, μετά και τα κέρδη της Wall Street και των ασιατικών αγορών, εκτιμά η Marfin Analysis πως θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους, όπου ο τραπεζικός κλάδος και σήμερα θα βρίσκεται στο επίκεντρο, ενώ ενδιαφέρον αναμένεται να υπάρξει και για τον ΟΠΑΠ, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Χρ. Χατζηεμμανουήλ, αλλά και διότι από σήμερα ξεκινά η απεργία των πρακτόρων.

Άνοιγμα της Σοφοκλέους σε θετικό πεδίο υπολογίζει για σήμερα η Alpha Finance, όπου την τελική εικόνα της συνεδρίασης θα τη δώσουν οι διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει την τάση των διεθνών χρηματιστηρίων.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,7% στις 2.185 μονάδες και ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 230 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v