Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διατήρηση της ανοδικής κίνησης αναμένουν οι ΑΧΕ

Διατήρηση της ανοδικής κίνησης της Σοφοκλέους αναμένουν οι αναλυτές, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο κερδοσκοπικών κινήσεων. Στο επίκεντρο και σήμερα τράπεζες και ΟΠΑΠ.

Διατήρηση της ανοδικής κίνησης αναμένουν οι ΑΧΕ
Διατήρηση της ανοδικής κίνησης της Σοφοκλέους αναμένουν οι αναλυτές, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο κερδοσκοπικών κινήσεων. Στο επίκεντρο και σήμερα τράπεζες και ΟΠΑΠ. Πιο αναλυτικά:

Αν και το ενδεχόμενο κάποιων κερδοσκοπικών κινήσεων δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, μετά τα κέρδη 5,1% που έχει καταγράψει ο Γενικός Δείκτης τις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις, η αγορά το πιθανότερο είναι να διατηρήσει το θετικό πρόσημο, εκτιμά η Marfin Analysis. Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως ο τραπεζικός κλάδος και ο ΟΠΑΠ θα βρίσκονται και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ανοιγμα της Σοφοκλέους σε θετικό πεδίο αναμένει για σήμερα η Alpha Finance, με τον τελικό τόνο να δίνεται από τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές.

Διεύρυνση των κερδών των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως το άνοιγμα της Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς υψηλότερο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 1,3% στις 2.213 μονάδες, με τον όγκο των συναλλαγών στα 189 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v