Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Στα € 185,9 εκ. τα κέρδη Q2, λέει η Euroxx

Στα 185,9 εκατ. ευρώ, χαμηλότερα κατά 55,1% σε ετήσια βάση, θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Alpha Bank στο εξάμηνο, σύμφωνα με προβλέψεις της Euroxx σε έκθεσή της όπου διατηρεί τιμή-στόχο στα 8,6 ευρώ και "equalweight".

Alpha: Στα € 185,9 εκ. τα κέρδη Q2, λέει η Euroxx
Στα 185,9 εκατ. ευρώ, χαμηλότερα κατά 55,1% σε ετήσια βάση, θα διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Alpha Bank στο εξάμηνο, σύμφωνα με προβλέψεις της Euroxx σε έκθεσή της όπου διατηρεί τιμή-στόχο στα 8,6 ευρώ και σύσταση "equalweight".  

Οι προβλέψεις για επισφάλειες αναμένονται στα 326,9 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 7,8% σε τριμηνιαία βάση και κατά 130% σε ετήσια βάση.

Στο Q2, τα καθαρά κέρδη της τράπεζας αναμένονται στα 100,2 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 16,9% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Το σημαντικότερο, σημειώνει η χρηματιστηριακή, είναι η ανάκαμψη των λειτουργικών εσόδων της τράπεζας κατά 9,1% σε σχέση με το α' τρίμηνο του 2009, με βελτίωση κατά 7,5% των καθαρών εσόδων από τόκους. 
 
Τέλος, η Euroxx επισημαίνει ότι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της τράπεζας, θα προχωρήσει σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής-στόχου και των εκτιμήσεων για τα μεγέθη της τράπεζας, κυρίως λόγω των ισχυρότερων εσόδων από συναλλαγές.

Η Alpha Bank ανακοινώνει αποτελέσματα στις 25 Αυγούστου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v