Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τράπεζες: Η επιστροφή των ξένων

Έπειτα από καιρό, η Σοφοκλέους επιστρέφει στα μόνιτορ των ξένων διαχειριστών, έστω και ως ακραία επιλογή. Η αλλαγή στάσης των αναλυτών για τις τράπεζες και ο καταλύτης της ΕΤΕ. Εκτιμήσεις για τα μεγέθη και αποτιμήσεις.

Τράπεζες: Η επιστροφή των ξένων
* Οι πίνακες που αφορούν στην πορεία του 10ετούς ελληνικού ομολόγου από τον Μάρτιο του 2010, στις εκτιμήσεις για τα μεγέθη των μεγάλων ελληνικών τραπεζών για το 2010 - 2011, στις τιμές-στόχους και στις συστάσεις τις τελευταίες 45 ημέρες δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

Eπειτα από πολύ καιρό, τα πρώτα μηνύματα αισιοδοξίας που θέλουν η Σοφοκλέους να μπορεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της άρχισαν να φαίνονται στον ορίζοντα.

Οι ξένοι θεσμικοί, που μέχρι πρότινος δεν ήθελαν ούτε να ακούν για την Ελλάδα και τις τράπεζές της, μάλλον αρχίζουν να βάζουν νερό στο κρασί τους και έτσι το Χ.Α. επιστρέφει εκ νέου στα μόνιτορ των διαχειριστών τους, έστω και ως «ακραία» επενδυτική επιλογή.

Δύο είναι οι βασικοί λόγοι που ερμηνεύουν την ουσιαστική μεταστροφή τους:

1. Η σαφέστατη υποαπόδοση της Σοφοκλέους, σε μια περίοδο όπου στο εξωτερικό γίνεται «πάρτι».

2. Τα πρώτα σημάδια ότι η Ελλάδα έχει σημαντικές πιθανότητες να αποφύγει την πτώχευση και να επανέλθει -αργότερα ή γρηγορότερα- στις αγορές.

Οι αισιόδοξοι της Σοφοκλέους πιστεύουν πως -υπό προϋποθέσεις- βρισκόμαστε στην αρχή μιας μακροπρόθεσμης ανοδικής τάσης, που θα μπορούσε να φέρει τις τιμές των ελληνικών τίτλων, και ιδιαίτερα των τραπεζικών, σε σαφώς υψηλότερα επίπεδα, ενώ οι απαισιόδοξοι πως απλώς ζούμε μια τεχνικής φύσεως ανοδική αντίδραση, η οποία θα σβήσει λίγο μετά τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, όταν το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009 κλείσει σε ακόμη πιο υψηλά επίπεδα και επανέλθουν οι συζητήσεις για την ανάγκη πρόσθετων σκληρών μέτρων στην οικονομία...

Η πεποίθηση στην αγορά εδώ και μερικές εβδομάδες ότι τα χειρότερα είναι πίσω μας και πως το Χρηματιστήριο της Αθήνας θα επιδείξει καλύτερη συμπεριφορά το επόμενο διάστημα, σε σχέση με τις μεγάλες ξένες χρηματαγορές, αρχίζει να ακούγεται από όλο και περισσότερες πλευρές.

Βέβαια, ως προϋποθέσεις τίθενται η χώρα μας να συνεχίσει να εκπληρώνει τους όρους του μνημονίου και να μην υπάρξει αρνητική μεταστροφή των συνθηκών στο εξωτερικό.

Ο σημαντικότερος κλάδος για την πορεία της αγοράς είναι ο τραπεζικός, αφού εκεί αναμένει η πλειονότητα των επενδυτών σημαντικές εξελίξεις. Η ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας έφερε πολλά οφέλη:

* Πρώτα απ’ όλα, αποτέλεσε ψήφο εμπιστοσύνης από τους ξένους, οι οποίοι δεν περιορίστηκαν στις αναφορές κάποιας έκθεσης, αλλά έβαλαν το χέρι στην τσέπη...

* Δεύτερον, μετά την έκδοση αυτή, η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας είναι σε θέση να αντέξει ακόμη και haircut 30% στα κρατικά ομόλογα, άρα ουσιαστικά μπορεί να περάσει με επιτυχία ακόμη και τα σκληρότερα stress tests που ίσως γίνουν.

* Και τρίτον, η έκδοση αυτή φαίνεται πως ανοίγει τον δρόμο και για ανάλογες κινήσεις από τις άλλες τραπεζικές δυνάμεις της χώρας, προκειμένου και αυτές να θωρακιστούν αναλόγως.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα πιστωτικά ιδρύματα σχεδιάζουν τώρα τα πρώτα βήματα εξόδου τους στις αγορές, πριν μάλιστα μπορέσει να κάνει κάτι ανάλογο το ελληνικό δημόσιο. Η άποψη μάλιστα των τραπεζιτών ότι «οι ελληνικές τράπεζες είναι κατά βάση υγιείς και η αδυναμία πρόσβασής τους στις αγορές δεν οφείλεται στις δικές τους αδυναμίες, αλλά στα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας» κερδίζει συνεχώς έδαφος μεταξύ των ξένων αναλυτών.

Βέβαια, ο δρόμος της επιστροφής των ξένων στις τραπεζικές μετοχικές αξίες δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς τα γνωστά σε όλους μας -και πολύ σοβαρά- προβλήματα της ελληνικής οικονομίας παραμένουν. Άλλωστε, είπαμε, οι ξένοι θεσμικοί έκαναν απλώς ένα βήμα προσέγγισης προς την ελληνική πλευρά και είναι πιθανόν να αλλάξουν κατεύθυνση, αν ενδιάμεσα κάτι τροποποιηθεί.

Από την άλλη πλευρά, όμως, αυτήν τη φορά υπάρχουν ίσως περισσότερα εχέγγυα: η επιστροφή των ξένων στις εγχώριες τραπεζικές μετοχές, και ειδικά η επάνοδος Αμερικανών επενδυτών όπως η Goldman Sachs, η Μorgan Stanley, η JP Morgan και η Merrill Lynch, που επανατοποθετούνται κυρίως σε τραπεζικές μετοχές για πρώτη φορά έπειτα από αρκετούς μήνες. Ένα δεύτερο στοιχείο είναι πως παίρνουν την πρωτιά στις τοποθετήσεις από τα ευρωπαϊκά funds, τα οποία εδώ και καιρό είχαν τον πρώτο λόγο στην εγχώρια αγορά μετοχικών αξιών.

--- Τι φέρνει πίσω τους ξένους

Η παραπάνω εξέλιξη, ωστόσο, δεν είναι απόρροια μόνο της επιτυχημένης κάλυψης της αύξησης της Εθνικής Τράπεζας αλλά και μιας σειράς σημαντικών αλλαγών που έχουν συμβεί. Οι πρώτες ενδείξεις ότι το μνημόνιο μεταξύ της χώρας μας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα παραταθεί είναι «μαξιλάρι ασφαλείας» την παρούσα χρονική στιγμή για τους ξένους, οι οποίοι επιθυμούσαν να τοποθετηθούν, αλλά φοβούνταν τις εξελίξεις μετά τη λήξη του μνημονίου.

Η ψήφος εμπιστοσύνης από την Κίνα και η πρόθεσή της να αγοράσει ελληνικά ομόλογα έδωσε ίσως σημαντικότερο αβαντάζ από αυτό που αρχικά εκτιμήθηκε, αφού από τις αρχές Οκτωβρίου τα spreads των ομολόγων εξακολουθούν να διολισθαίνουν.

Γενικότερα, οι -μέχρι πρότινος- «βέβαιοι» για την πτώχευση της Ελλάδας Αμερικανοί αναλυτές έχουν αρχίσει να ρίχνουν τους τόνους όχι μόνο βλέποντας κάποιες θετικές εξελίξεις στα δημοσιονομικά της χώρας αλλά κι επίσης υπολογίζοντας τη θέληση των διεθνών οργανισμών να υπάρξει «πολιτική λύση».

Επιπλέον, ολοένα και περισσότεροι εκφράζουν τώρα την άποψη ότι θα ήταν μεγάλη ήττα για το παγκόσμιο σύστημα να πτωχεύσει η Ελλάδα, όταν έχουν εμπλακεί για τη διάσωσή της όλοι οι μεγαλύτεροι διεθνείς οργανισμοί του κόσμου, όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η ευρωζώνη και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και άλλες σημαντικές αιτίες:

* Οι ελληνικές τραπεζικές μετοχές φαίνεται πως επανέρχονται στα μόνιτορ των ξένων διαχειριστών και ειδικά των hedge funds, αφού η σχέση μεταξύ απόδοσης και ρίσκου γι’ αυτές αρχίζει να βελτιώνεται. Η μείωση των spreads των ελληνικών ομολόγων είναι μια πρώτης τάξεως ένδειξη πως ο κίνδυνος της χώρας μειώνεται.

Οι αγορές ομολόγων τις τελευταίες ημέρες έγιναν τόσο από «γενναίους» επενδυτές όσο και από επενδυτές με υπάρχουσες θέσεις στα ελληνικά ομόλογα, με σκοπό τη μείωση των μέσων τιμών κτήσης, και έδωσαν το έναυσμα για το άνοιγμα νέων θέσεων σε τραπεζικές μετοχές, οι οποίες αποτελούν τους πρώτους ωφελημένους από τη μείωση των spreads ελληνικών ομολόγων.

Η αποκλιμάκωση των spreads παρουσιάζει πολλά οφέλη για τα πιστωτικά ιδρύματα, τα οποία βλέπουν σημαντική ρευστότητα να απελευθερώνεται λόγω της ανόδου στις τιμές των ομολόγων.

Δείγμα της σημαντικής αναθεώρησης προς τα κάτω του κινδύνου είναι και η συμφωνία χρηματοδότησης της EFG Eurobank Ergasias από τη διατραπεζική αγορά, με χρήση μακροπρόθεσμων κρατικών ομολόγων ως εγγύηση, για πρώτη φορά από τον περασμένο Ιανουάριο.

* Η πιο έντονη δραστηριοποίηση των ξένων αφορά και σε διαχειριστές βραχυπρόθεσμων χαρτοφυλακίων, οι οποίοι εγκαταλείπουν άλλες αγορές (όπως, για παράδειγμα, τα εμπορεύματα) για να εισέλθουν στην υπερπουλημένη ελληνική αγορά. Με δεδομένη τη βελτίωση του κλίματος στις ξένες αγορές (μόλις προ ημερών, ο S&P 500 άγγιξε τις 1.180 μονάδες και ο Dow Jones 30 βρέθηκε και πάλι πάνω από το όριο των 11.000 μονάδων, ενώ και ο γερμανικός δείκτης DAX φλερτάρει με τη διάσπαση των 6.500 μονάδων), η διατήρηση του θετικού momentum σε αυτές και η αύξηση της διάθεσης για ρίσκο ευνοούν την ελληνική αγορά μετοχών, η οποία με τις σημαντικές απώλειες που καταγράφει από τις αρχές του έτους μπορεί να γίνει ένα πρώτης τάξεως «ελατήριο» στα χέρια των ξένων.

* Η μεγαλύτερη προσδοκία για σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις στον πιστωτικό κλάδο είναι ένας ακόμα ισχυρός πόλος έλξης για τοποθετήσεις στις τραπεζικές μετοχές. Χαρακτηριστική είναι η άποψη της UBS για τις προσδοκίες της όσον αφορά στον χώρο των τραπεζών.

Σε μια εξειδικευμένη ανάλυσή του, ο ελβετικός οίκος πρόσθεσε στη λίστα με τις εταιρείες-πιθανούς στόχους εξαγοράς και την Alpha Bank. Μάλιστα, προχωρά ένα ακόμα βήμα πιο πέρα θεωρώντας ότι η εταιρεία που θα την εξαγοράσει θα είναι η EFG Eurobank Ergasias. Η τιμή της μετοχής της Alpha Bank στο Χ.Α. δεν αποτιμά αυτήν την πιθανότητα εξαγοράς, εξηγούν οι αναλυτές της UBS (ούτε η τιμή-στόχος των 7 ευρώ που δίνουν για τη μετοχή δεν περιλαμβάνει αυτό το σενάριο).
 
Η άποψή τους είναι σαφής: «Θεωρούμε πως οι συγχωνεύσεις είναι μια πολύ πιθανή έκβαση τους επόμενους μήνες, ενώ η EFG Eurobank - Alpha Bank είναι η συμφωνία που έχει την καλύτερη λογική για εμάς από άποψη τόσο στρατηγικής όσο και δημιουργίας αξίας. Στην περίπτωση όπου συμβεί κάτι τέτοιο, η EFG Eurobank μπορεί να προσφέρει premium για τις μετοχές της Alpha Bank, με αντάλλαγμα τον έλεγχο, ενώ η συμφωνία μπορεί να συνδυαστεί με αύξηση κεφαλαίου».

--- Οι αναλυτές «αλλάζουν»

Σε αυτό το κλίμα, οι προβλέψεις των αναλυτών σχετικά με το 2011 (έτος στο οποίο μετατοπίζουν το ενδιαφέρον όλοι οι ξένοι) για τα μεγάλα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα είναι δυνατόν να δώσουν μια αισιόδοξη νότα για την πορεία συνολικά της αγοράς. Οι σημαντικές αυξήσεις στα κέρδη τους και η μείωση των επισφαλειών σε σχέση με φέτος ευνοούν σε μεγάλο βαθμό τις αποτιμήσεις.

Τις τελευταίες 45 ημέρες, μεταξύ των τραπεζών, περίοπτη θέση κατέχουν η Alpha Bank και η Εθνική, αφού για την πρώτη, από τις 8 συστάσεις για τη μετοχή της οι 7 είναι «αγορά» ή «υπεραπόδοση», ενώ και η Εθνική Τράπεζα, με 11 θετικές συστάσεις «αγοράς» και μόλις 3 αρνητικές, βρίσκεται και αυτή ψηλά στη λίστα.

Παρόμοια είναι η εικόνα και για την Τράπεζα Κύπρου, με 6 θετικές συστάσεις και καμία αρνητική. Όσον αφορά στην EFG Eurobank, με 2 συστάσεις «αγοράς» ή «υπεραπόδοσης» και 3 αρνητικές βρίσκεται χαμηλότερα.

Διαφορετική είναι η κατάσταση για την Τράπεζα Πειραιώς: δεν προτείνεται από κανέναν επενδυτικό οίκο για «αγορά» τις τελευταίες 45 ημέρες. Πολύ πιθανόν σε αυτό να έχει επιδράσει το γεγονός ότι η προσπάθεια απόκτησης της ΑΤΕbank και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου δεν ευοδώθηκε.

Μικτή είναι η εικόνα για τη Marfin Popular Bank με 1 θετική και 1 αρνητική σύσταση, ενώ για την ΑΤΕbank και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι αρνητική, με 5 και 2 αρνητικές συστάσεις αντίστοιχα, χωρίς καμία θετική.

Βάσει λοιπόν των εκτιμήσεων, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει σαφής διαχωρισμός των επιλογών μεταξύ των αναλυτών για τις τραπεζικές μετοχές: Η πρώτη επιλογή τους είναι ο τίτλος της Εθνικής Tράπεζας, που έχει βγει σαφώς ενισχυμένος από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Η Alpha Bank φαίνεται ότι δελεάζει τους αναλυτές ως στόχος εξαγοράς και η Τράπεζα Κύπρου με την επιτυχημένη αύξηση και τη μικρότερη εξάρτηση από την Ελλάδα είναι επίσης μεγάλη κερδισμένη.

Μία διαφορετική ανάγνωση του θέματος δείχνει πως οι ξένοι αρχικά έδειξαν να προτιμούν τις μεγαλύτερες τράπεζες, που μάλιστα ενισχύθηκαν κεφαλαιακά πρόσφατα (Εθνική, Alpha, Κύπρου), και ενδεχομένως το ενδιαφέρον τους για τους άλλους χρηματοπιστωτικούς ομίλους να ακολουθήσει στο μέλλον.

ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ας δούμε αναλυτικά την πορεία των τραπεζών για το επόμενο έτος συνολικά:

* Για το 2011, η Alpha Bank εκτιμάται ότι θα σημειώσει μέση αύξηση των καθαρών κερδών της τάξεως του 146%, από τα 107 εκατ. ευρώ φέτος στα 263 εκατ. Τις τελευταίες 45 ημέρες η μέση τιμή-στόχος για τη μετοχή υπολογίζεται στα 6,80 ευρώ, έναντι 5,22 ευρώ που είναι η τρέχουσα αποτίμηση. Τα έσοδα της εταιρείας για το 2011 αναμένονται στα 2.349 εκατ. ευρώ, έναντι 2.308 εκατ. ευρώ φέτος, ενώ μείωση 9% θα σημειώσουν οι προβλέψεις, στα 771 εκατ. ευρώ από 842 εκατ. ευρώ φέτος.

* Για την Εθνική Τράπεζα, η μέση προβλεπόμενη τιμή-στόχος για το 2011 προσεγγίζει τα 10,01 ευρώ ανά μετοχή, ενώ η εκτιμώμενη αύξηση των κερδών είναι της τάξεως του 92%. Τα καθαρά κέρδη υπολογίζεται πως θα διαμορφωθούν στα 917 εκατ. ευρώ έναντι 477 εκατ. ευρώ το 2010, ενώ η άνοδος των συνολικών εσόδων για το 2011 αναμένεται να αγγίξει το 11% και το απόλυτο μέγεθος εκτιμάται στα 5,28 δισ. ευρώ. Η μείωση των προβλέψεων φτάνει στο 5% και τα απόλυτα μεγέθη υπολογίζονται στο 1,3 δισ. ευρώ για το επόμενο έτος και στο 1,36 δισ. ευρώ για φέτος.

* Αναφορικά με την EFG Eurobank Ergasias Ergasias Ergasias Ergasias Ergasias, η μέση τιμή-στόχος για τον τίτλο της οριοθετείται στα 5,69 ευρώ ανά μετοχή, ενώ η εκτιμώμενη αύξηση των κερδών ανά μετοχή για το 2011 υπολογίζεται στο 161%. Το απόλυτο μέγεθος για τα καθαρά κέρδη της τράπεζας διαμορφώνεται στα 256 εκατ. ευρώ έναντι 98 εκατ. ευρώ για το τρέχον έτος. Σημαντική είναι η μείωση από τους αναλυτές και στις προβλέψεις για επισφαλείς πελάτες για το 2011, αφού η ποσοστιαία μεταβολή υπολογίζεται στο -7%, με το απόλυτο μέγεθος στα 1.277 εκατ. ευρώ.

* Για την Τράπεζα Πειραιώς, η μέση τιμή-στόχος υπολογίζεται σε 4,72 ευρώ ανά μετοχή, ενώ η αύξηση των καθαρών κερδών για το επόμενο έτος αναμένεται στο 254% και είναι η σημαντικότερη μεταξύ των ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων. Όσον αφορά στο απόλυτο μέγεθος των καθαρών κερδών, διαμορφώνεται στα 136 εκατ. ευρώ για το 2011 έναντι 38 εκατ. ευρώ για το 2010. Οι προβλέψεις πιστεύεται πως θα σημειώσουν μείωση 8%, στα 539 εκατ. ευρώ.

* Η Τράπεζα Κύπρου, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, θα παρουσιάσει τη μικρότερη άνοδο κερδών για το 2011, της τάξεως του 22%, αλλά θα εξακολουθήσει να υπερβαίνει σε κερδοφορία την Alpha Bank και την EFG Eurobank. Ταυτόχρονα, εκτιμάται ότι θα εμφανίζει αισθητά μικρότερες προβλέψεις για επισφαλείς απαιτήσεις έναντι των ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων, με 301 εκατ. ευρώ για το 2011, ήτοι μείωση 5% σε σχέση με φέτος. Η τιμή-στόχος είναι τα 4,59 ευρώ ανά μετοχή.

* Για τη Marfin Popular Bank, η αύξηση στα καθαρά κέρδη το 2011 υπολογίζεται στο 58%, στα 165 εκατ. ευρώ, ενώ η τιμή-στόχος για τη μετοχή τις τελευταίες 45 ημέρες βρίσκεται στο 1,94 ευρώ. Οι προβλέψεις ωστόσο εκτιμάται πως θα αυξηθούν κατά 1%, στα 320 εκατ. ευρώ.

* Τέλος, για το 2011, για την ΑΤΕbank αναμένονται κέρδη 10 εκατ. ευρώ και για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο 79 εκατ. ευρώ.

--- Οι αποτιμήσεις

Οι εκτιμήσεις για την αποτίμηση των εγχώριων τραπεζών σε όρους P/E εν συγκρίσει με τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές είναι μάλλον «απαιτητικές», αφού ο ελληνικός τραπεζικός κλάδος υπολογίζεται πως διαπραγματεύεται με premium σε όρους P/E τόσο για φέτος όσο και για το 2011.

Αναφορικά με το 2010, ο μέσος πολλαπλασιαστής κερδών για τις 8 εγχώριες τράπεζες που συμμετέχουν στον δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης είναι 69,4 φορές έναντι 10,7 φορών για τις ευρωπαϊκές τράπεζες του δείκτη Euro Stoxx Banks. Όσον αφορά στο 2011, τα μεγέθη διαμορφώνονται στις 11,1 φορές για τα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα έναντι 8,1 φορών για τα ευρωπαϊκά.

Η εικόνα βέβαια μεταξύ των εγχώριων τραπεζών σε όρους πολλαπλασιαστών μόνο κοινή δεν είναι, αφού η Τράπεζα Κύπρου, η Marfin Popular Bank και η Εθνική Τράπεζα για το επόμενο έτος εμφανίζουν δείκτη κερδοφορίας πολύ κοντά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πολλαπλασιαστής κερδών για την Εθνική είναι 8,3 φορές, για τη Marfin P.B. 8,9 φορές και για την Τράπεζα Κύπρου 8,7 φορές. Μεταξύ των πιστωτικών ιδρυμάτων, την ελκυστικότερη αποτίμηση σε όρους P/E διαθέτει η Τράπεζα Κύπρου τόσο για το τρέχον έτος όσο και για το 2011. Επίσης, εμφανίζει και την υψηλότερη αποδοτικότητα μέσων ιδίων κεφαλαίων, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Ελαφρώς καλύτερη είναι η εικόνα των ελληνικών τραπεζών στην αποτίμηση βάσει λογιστικών αξιών. Οι ελληνικές μετοχές είναι διαπραγματεύσιμες με πολλαπλασιαστές λογιστικής αξίας κάτω από τη μονάδα, όπως και ο μέσος όρος Euro Stoxx Banks. Ο τίτλος της Marfin P.B. εμφανίζεται ο πλέον υποτιμημένος σε αυτήν την κατηγορία. Αντίθετα, η ATEbank παρουσιάζει P/BV για φέτος και για το 2011 στις 2,11 και στις 2,39 φορές αντίστοιχα. Επίσης, και η μετοχή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είναι διαπραγματεύσιμη με P/BV ανώτερο της μονάδας. 

* Οι πίνακες που αφορούν στην πορεία του 10ετούς ελληνικού ομολόγου από τον Μάρτιο του 2010, στις εκτιμήσεις για τα μεγέθη των μεγάλων ελληνικών τραπεζών για το 2010 - 2011, στις τιμές-στόχους και στις συστάσεις τις τελευταίες 45 ημέρες δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

** Αναδημοσίευση από το 657ο φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας "ΜΕΤΟΧΟΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ", 22 - 26 Οκτωβρίου 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v