Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Fin:Τι βλέπει για Euromedica- Ιατρικό- Ιασώ

Αρνητικό αναμένει η Alpha finance ότι θα είναι το τρίτο τρίμηνο για τις εισηγμένες εταιρίες του κλάδου της υγείας (26/11), όπου διατηρεί την αρνητική της στάση για τον κλάδο. Τι προβλέπει για Euromedica, Ιασώ, Ιατρικό.  

Alpha Fin:Τι βλέπει για Euromedica- Ιατρικό- Ιασώ
Αρνητικό αναμένει η Alpha finance ότι θα είναι το τρίτο τρίμηνο για τις εισηγμένες εταιρίες του κλάδου της υγείας σε έκθεσή της με ημερομηνία 26 Νοεμβρίου, όπου διατηρεί την αρνητική της στάση για τον κλάδο.

Αναλυτικότερα, για το Ιασώ τα καθαρά κέρδη αναμένεται να διαμορφωθούν στα 0,6 εκατ. ευρώ έναντι 3,7 εκατ. ευρώ πέρσι, τα EBITDA εκτιμώνται στα 4 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 46%, ενώ τα έσοδα υπολογίζεται ότι θα υποχωρήσουν κατά 10% έως τα 37 εκατ. ευρώ.

Για το Ιατρικό Αθηνών τα καθαρά κέρδη αναμένεται να σημειώσουν άνοδο κατά 58%, τα έσοδα να υποχωρήσουν κατά 12,5% έως τα 55,1 εκατ. ευρώ και τα EBITDA να ακολουθήσουν πτωτική πορεία κατά 34% έως τα 2,1 εκατ. ευρώ. 

Σε ό,τι αφορά τη Euromedica τα καθαρά κέρδη αναμένονται στα 7,6 εκατ. ευρώ από 1 εκατ. ευρώ στο Q3 2009 τα έσοδα στα 53 εκατ. ευρώ (-10,6%) και τα EBITDA στα 3,7 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 28%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v