Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκριση από ΧΑ στις νέες μετοχές της Ανδρομέδας

H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χ.Α. ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Alpha Trust Ανδρομέδα και της Τέρνα Ενεργειακής.

Εγκριση από ΧΑ στις νέες μετοχές της Ανδρομέδας
H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χ.Α. ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Alpha Trust Ανδρομέδα και της Τέρνα Ενεργειακής.

Aναλθτικότερα, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 268.700 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Alpha Trust Ανδρομέδα νέας ονομαστικής αξίας εκάστης 66€ που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 26.870.000 κοινών ονομαστικών μετοχών.

Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 3η Σεπτεμβρίου 2012. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 5η Σεπτεμβρίου 2012.
 
Επιπρόσθετα, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χ.Α. ενημερώθηκε για την περαιτέρω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Trust Ανδρομέδα  με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από ευρώ 66,00 σε ευρώ 67,3532794938 και την ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από ευρώ 67,3532794938 σε ευρώ 25,00. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών με τελική νέα ονομαστική αξία εκάστης ευρώ 25,00 ορίστηκε η 10η Σεπτεμβρίου 2012.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας Τέρνα Ενεργειακή και την επιστροφή του ποσού ευρώ 0,05 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,30 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ορίστηκε η 4η Σεπτεμβρίου 2012. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 6η Σεπτεμβρίου 2012.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε
την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 5.205.670 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τέρνα Ενεργειακής, που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών στους μετόχους της εταιρίας, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 20 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές. Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην εν λόγω αύξηση ορίστηκε η 5η Σεπτεμβρίου 2012. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 7η Σεπτεμβρίου 2012. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 12η Σεπτεμβρίου 2012.

Τέλος, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» λόγω ακύρωσης 21 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 3η Σεπτεμβρίου 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v