Δ.Σ. ΧΑ: ”Πράσινο φως” για ΣΙΔΜΑ - Δίολκο

Την εισαγωγή 10.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ΣΙΔΜΑ, την εισαγωγή 13.133.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ΔΙΟΛΚΟΣ ΑΕΕΧ, αλλά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 37.837.207 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας LogicDIS, ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του ΧΑ.

Δ.Σ. ΧΑ: ”Πράσινο φως” για ΣΙΔΜΑ - Δίολκο
Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση κοινών ονομαστικών μετοχών των εταιριών ΣΙΔΜΑ, Δίολκος και LogicDIS ενέκρινε το Δ.Σ. του Χ.Α.

Αναλυτικά, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε την εισαγωγή 10.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΙΔΜΑ Α.Ε., την εισαγωγή 13.133.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ΔΙΟΛΚΟΣ ΑΕΕΧ.

Επίσης, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 37.837.207 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας LogicDIS, που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Έγκριση έλαβε ακόμη το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας Ατλάντικ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ”ΑΡΙΣΤΑ” Α.Ε., καθώς και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.947.320 νέων μετοχών που προέκυψαν από τη συγχώνευση.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α. εξέτασε και ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση πενταετούς ομολόγου του Ελληνικού Δημοσίου έκδοσης 20/4/2005.

Ακόμα, το Δ.Σ. ενέκρινε την αίτηση της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος να λειτουργήσει σαν ειδικός διαπραγματευτής στην αγορά παραγώγων του Χ.Α. για τα ΣΜΕ (Futures) στον δείκτη EPS50 (Eurobank Private Sectors 50).

Τέλος, το Δ.Σ. ενημερώθηκε για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας MARFIN FINANCIAL GROUP Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ από 8,71 ευρώ σε 8,26 ευρώ. Δικαιούχοι θα είναι οι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρίας την 5η Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v