Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Merrill Lynch: Διατηρεί ”buy” για ΟΤΕ- Cosmote

Την τιμή-στόχο των 20,5 ευρώ και τη σύσταση ”buy” επαναδιατυπώνει η Merrill Lynch για τις μετοχές των ΟΤΕ και Cosmote, όπως αναφέρει σε ξεχωριστές της εκθέσεις με ημερομηνία 10 Μαρτίου. Χαρακτηρίζει ”συντηρητικό” το 3ετές επιχειρησιακό σχέδιο του ΟΤΕ, ενώ για την Cosmote επισημαίνει τη διεύρυνση της παρουσίας της εταιρίας στη γοργά αναπτυσσόμενη αγορά των Βαλκανίων, την ”ισχυρή” της διοίκηση, αλλά και τις προσδοκίες για επιτυχημένη λειτουργία στη Ρουμαία.

Merrill Lynch: Διατηρεί ”buy” για ΟΤΕ- Cosmote
Την τιμή-στόχο των 20,5 ευρώ και τη σύσταση ”buy” επαναδιατυπώνει η Merrill Lynch για τις μετοχές των ΟΤΕ και Cosmote, όπως αναφέρει σε ξεχωριστές της εκθέσεις με ημερομηνία 10 Μαρτίου.

Ο ξένος οίκος χαρακτηρίζει ”συντηρητικό” το 3ετές επιχειρησιακό σχέδιο του ΟΤΕ, ενώ σε ότι αφορά την τιμή-στόχο των 20,5 ευρώ αναφέρει πως προκύπτει, λαμβάνοντας υπόψη την επιβράδυνση στον ρυθμό των απωλειών στον τομέα της σταθερής τηλεφωνίας, στην ανάπτυξη που αναμένεται να προσδώσει η Cosmote, αλλά και στην αναδιάρθρωση της βάσης κόστους στην εγχώρια αγορά σταθερής τηλεφωνίας και στην RomTelecom.

Για την Cosmote επισημαίνει τη διεύρυνση της παρουσίας της εταιρίας στη γοργά αναπτυσσόμενη αγορά των Βαλκανίων, την ”ισχυρή” της διοίκηση, αλλά και τις προσδοκίες για επιτυχημένη λειτουργία στη Ρουμανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v