Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: «Συναγερμός» από παρέμβαση Παπακώστα υπέρ των αντιμέτρων

«Λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ», είπε η Κ. Παπακώστα, μετά από δημοσίευμα που την φέρει να διαφοροποιείται από την κομματική γραμμή για τα αντίμετρα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: «Συναγερμός» από παρέμβαση Παπακώστα υπέρ των αντιμέτρων

Μία μέρα μετά τις «βόμβες» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τους «τσάμπα μάγκες» που θα καταψηφίσουν τα μέτρα εκ του ασφαλούς, μια νέα παρέμβαση βουλευτή της ΝΔ λίγο έλειψε να προκαλέσει νέα… εγκεφαλικά στην οδό Πειραιώς.

Ο λόγος για την Κατερίνα Παπακώστα, η οποία, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ειδήσεις» που κυκλοφορεί το Σάββατο, ζήτησε η ΝΔ να «ψηφίσει τις ελαφρύνσεις» που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως «αντίμετρα» στα νέα μέτρα, διαφοροποιούμενη έτσι από την επίσημη γραμμή του κόμματός της.

«Εάν κλείσει η αξιολόγηση-λέει χαρακτηριστικά- πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί», φέρεται να δήλωσε η βουλευτής της Β’ Αθήνας.

Ο νέος συναγερμός στο στρατόπεδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οδήγησε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη με την βουλευτή της κ. Παπακώστα, η οποία με δήλωσή της, ανέφερε: «Συνέντευξη δεν υπήρξε. Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε.

Όσο με αφορά λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση. Τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών», σημείωσε, θέλοντας προφανώς να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Πάντως, από τη διεύθυνση της εφημερίδας «Ειδήσεις» εκδόθηκε ανακοίνωση, όπου τονίζεται πως «το περιεχόμενο της δήλωσης της κ. Παπακώστα, που δημοσιεύει η εφημερίδα είναι απολύτως ακριβές, πράγμα που αν χρειαστεί μπορεί να αποδειχθεί». Ίσως το νέο αυτό σήριαλ να έχει και άλλα επεισόδια...

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v