Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπαγγελόπουλος: Δεν έχω πάρει αποστάσεις από Τσίπρα και Παππά

Στην Αριστερά οι άνθρωποι είναι έντιμοι και δεν πουλάνε τους φίλους τους, όπως κάποιοι άλλοι, τόνισε ο πρώην υπουργός και προσέθεσε πως δεν ισχύουν όσα αναφέρουν “γαλάζιοι” κύκλοι περί αποστάσεων.

Παπαγγελόπουλος: Δεν έχω πάρει αποστάσεις από Τσίπρα και Παππά

“Δεν έχω πάρει καμία απόσταση από τους Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Παππά” επεσήμανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Συνέχισε λέγοντας στην Αριστερά οι άνθρωποι είναι έντιμοι και δεν πουλάνε τους φίλους τους, όπως κάποιοι άλλοι και προσέθεσε πως δεν ισχύουν όσα αναφέρουν “γαλάζιοι” κύκλοι περί αποστάσεων.

Επεσήμανε δε πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς του τηλεφωνούν και όπως είπε συνομιλούν και με τη σύζυγο του και τη ρωτούν αν είναι καλά, θέλοντας να δείξει ότι τον στηρίζουν.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Νίκος Παππάς βγαίνουν πιο ισχυροί “μετά από το τελευταίο τέχνασμα”.

Προσέθεσε δε πως εξακολουθεί να εκτιμά τόσο τον Αλ. Τσίπρα όσο και τον Ν. Παππά, καθώς οι έντιμοι άνθρωποι δεν χαλάνε τις σχέσεις τους.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v