Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νοτοπούλου: Κλείσιμο αεροδρομίου Ικαρίας, πλήγμα στον τουρισμό

Στην Ικαρία «με ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο το οποίο στέλνει τα σοβαρά περιστατικά αεροπορικώς σε νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ένα ολόκληρο νησί μένει χωρίς αεροδρόμιο!», δήλωσε η τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Νοτοπούλου: Κλείσιμο αεροδρομίου Ικαρίας, πλήγμα στον τουρισμό

«Όπως πληροφορούμαστε από ρεπορτάζ του Alterthess, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προχώρησε σήμερα το πρωί σε αιφνίδιο κλείσιμο του αεροδρομίου Ικαρίας εν μέσω τουριστικής περιόδου εξαιτίας ασθένειας του ενός και μόνο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας! Αποτέλεσμα, δεκάδες ταξιδιώτες να έχουν εγκλωβιστεί στο νησί με ότι αυτό συνεπάγεται!»

Τα παραπάνω αναφέρει δήλωση της τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Κ. Νοτοπούλου.

«Εν μέσω πανδημίας και κορύφωσης της τουριστικής σεζόν, με ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο το οποίο στέλνει τα σοβαρά περιστατικά αεροπορικώς σε νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ένα ολόκληρο νησί μένει χωρίς αεροδρόμιο!», σημειώνει.

Επιτέλους, ας σοβαρευτούν και ας προστατεύσουν τόσο τους ταξιδιώτες όσο και τον ελληνικό τουρισμό που πλήττεται από την κυβερνητική αδιαφορία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v