Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Qatargate: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι και ο Ταραμπέλα

«Πάντα ισχυριζόταν ότι είναι αθώος», δηλώνει η πλευρά του Βέλγου ευρωβουλευτή. Τη Μ. Πέμπτη η νέα ακρόαση της Εύας Καϊλή, της μοναδικής κατηγορούμενης για το σκάνδαλο διαφθοράς που παραμένει προφυλακισμένη. Τι εκτιμά ο συνήγορός της.

Qatargate: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι και ο Ταραμπέλα
Μαρκ Ταραμπέλα, Βέλγος ευρωβουλευτής, προφυλακισμένος για το σκάνδαλο Qatargate

Υπό ηλεκτρονική επιτήρηση – δηλαδή με «βραχιολάκι» – βγαίνει από τη φυλακή ο ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον Φεβρουάριο για εμπλοκή στην υπόθεση Qatargate για διαφθορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Μόλις μάθαμε με ανακούφιση την επικείμενη απελευθέρωση του Μαρκ Ταραμπέλα», αναφέρει η ανακοίνωση της πλευράς του ευρωβουλευτή, προσθέτοντας ότι παραμένει στη διάθεση των αρχών εάν χρειαστούν επιπλέον πληροφορίες. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι από την πλευρά του «ισχυριζόταν πάντα ότι είναι αθώος», καθώς και ότι «δεν είχε λάβει ποτέ χρήματα ή δώρα σε αντάλλαγμα για τις απόψεις του».

Την Μ. Πέμπτη αναμένεται η νέα ακρόαση της Εύας Καϊλή για αποφυλάκιση.

Ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος εκτιμά ότι η απόφαση να βγει υπό ηλεκτρονική επιτήρηση ο Μαρκ Ταραμπέλα μπορεί να διαδραματίσει ρόλο και όσον αφορά την απόφαση για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v