Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημητρακόπουλος: Ποτέ δεν δωροδοκήθηκε η κ. Καϊλή

«Όταν συνεδριάσει το δικαστήριο και αναγνωσθούν δημοσίως οι συνομιλίες ανάμεσα στον Αντόνιο Παντσέρι και τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι, τον σύντροφο της κ. Καϊλή, θα αποδειχθεί η αθωότητά της», δηλώνει ο δικηγόρος της ευρωβουλευτή.

Δημητρακόπουλος: Ποτέ δεν δωροδοκήθηκε η κ. Καϊλή

Στην υπόθεση «Qatargate» αναφέρεται η εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung (NZZ), η οποία δημοσιεύει σχετική συνέντευξη του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, δικηγόρου της Εύας Καϊλή.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου φαίνεται να επιμένει στη γνωστή υπερασπιστική γραμμή της.

Απαντώντας στο ερώτημα, πώς βρέθηκαν τα χρήματα στην ιδιωτική κατοικία της στις Βρυξέλλες, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρει: «Όταν συνεδριάσει το δικαστήριο και αναγνωσθούν δημοσίως οι συνομιλίες ανάμεσα στον Αντόνιο Παντσέρι και τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι, τον σύντροφο της κ. Καϊλή, θα αποδειχθεί η αθωότητά της. Ποτέ δεν δωροδοκήθηκε η κ. Καϊλή. Αντιθέτως, ο κ. Παντσέρι έχει δώσει χρήματα σε άλλους, όπως παραδέχεται και ο ίδιος.

Επίσης, στα χρήματα που κατασχέθηκαν, δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα της κ. Καϊλή, αλλά ενός άλλου κατηγορούμενου. Υπάρχουν και άλλα, ατράνταχτα στοιχεία, τα οποία δεν μπορούν να αναφερθούν σε μία συνέντευξη».

Πηγή: Deutsche Welle

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v