Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυβέρνηση για αγρότες: Δεν επιδιώκουμε την ένταση και ακούμε τα αιτήματα

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, έγινε επισκόπηση των συνολικών παρεμβάσεων της κυβέρνησης για τους πληγέντες από τα συναρμόδια υπουργεία. «Η πόρτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι πάντοτε ανοιχτή», επισημαίνουν.

Κυβέρνηση για αγρότες: Δεν επιδιώκουμε την ένταση και ακούμε τα αιτήματα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό για το θέμα των αγροτών και δη αυτών της Θεσσαλίας που έχουν βγάλει τα τρακτέρ τους στους δρόμους.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, έγινε επισκόπηση των συνολικών παρεμβάσεων της κυβέρνησης για τους πληγέντες από τα συναρμόδια υπουργεία. «Η πόρτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι πάντοτε ανοιχτή. Δεν επιδιώκουμε την ένταση και ακούμε τα αιτήματα», αναφέρουν και επισημαίνουν πως η καταβολή των αποζημιώσεων συνεχίζεται κανονικά. 

Πάντως, στη σύσκεψη, όπως έγινε γνωστό, δεν συζητήθηκαν μόνο ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης. «Γίνεται συνολική επισκόπηση, όπως σε κάθε αντίστοιχη σύσκεψη, όλων των ζητημάτων των εμπλεκομένων υπουργείων, όπως του κόστους παραγωγής και του ενεργειακού κόστους, των υποδομών και της κρατικής αρωγής», σημειώνουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θ. Λιβάνιος και ο υφυπουργός Υποδομών Ν. Ταχιάος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v