Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στ. Κασσελάκης: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα βρέθηκε στο Σύνταγμα, δίπλα στους αγρότες και ζήτησε να καταργηθεί ο φόρος στο αγροτικό πετρέλαιο μόνιμα και να υπάρχει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα.

Στ. Κασσελάκης: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη. Προσερχόμενος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Διαβάζω το Πρώτο Θέμα που λέει "χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα - Ανέβηκε τρακτέρ». Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό αυτό όταν ήμουν εκεί μαζί τους; Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα από όλα τα ΜΜΕ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ να τελειώνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το παρών στη συγκέντρωση των αγροτών στο Σύνταγμα. Εκεί έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πήγα σήμερα στο συλλαλητήριο των αγροτών για να υποστηρίξω τα δίκαια αιτήματά τους. Γιατί ο αγώνας δίνεται μέσα στην κοινωνία, με την κοινωνία. Οι αγρότες αγκομαχούν για να επιβιώσουν. Οι καταναλωτές αγκομαχούν να επιβιώσουν. Υπάρχει ένα καρτέλ στη μέση, μεσάζοντες και ολιγοπώλια. Να επέμβει το κράτος άμεσα. Να μην υπάρχει αυτή η κοροϊδία. Να καταργηθεί ο φόρος στο αγροτικό πετρέλαιο μόνιμα. Να υπάρχει πλαφόν στο αγροτικό ρεύμα. Επιτέλους να γίνει μια ρύθμιση οφειλών, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μη δουν τη γη τους να πηγαίνει στη ρευστοποίηση. Απλά πράγματα να γίνουν άμεσα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v