Μητσοτάκης: Γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να καταλαμβάνουν πανεπιστήμια

«Κι αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν, να επαναλάβουν αυτά τα οποία μπορεί να είδαν σε άλλες χώρες και να στήνουν αντίσκηνα και να τα κάνουν γης μαδιάμ, είναι βαθιά γελασμένο όπως είδατε και με την εκκένωση της κατάληψης η οποία είχε γίνει στη Νομική».

Μητσοτάκης: Γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να καταλαμβάνουν πανεπιστήμια

Μήνυμα σκληρής αντιμετώπισης προς τους φοιτητές που έκαναν κατάληψη στη Νομική Αθηνών, παίρνοντας τη σκυτάλη των αντιπολεμικών κινητοποιήσεων στο εξωτερικό για να μπει τέλος στον πόλεμο στη Γάζα, έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στη Μάκρη Έβρου.

«Αποδείξαμε και έμπρακτα ότι η τάξη και ο νόμος θα επιβληθούν και εντός του δημόσιου πανεπιστημίου. Το είπαμε πολλές φορές και το κάναμε πράξη. Εμείς δεν είμαστε με αυτούς οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν τα πανεπιστήμια σε μπάχαλο. Είμαστε με τις βιβλιοθήκες και όχι με τις βαριοπούλες», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Κι αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν, για λόγους που στο δικό τους το μυαλό να είναι απολύτως δικαιολογημένοι, να επαναλάβουν αυτά τα οποία μπορεί να είδαν σε άλλες χώρες και να καταλαμβάνουν πανεπιστήμια, να στήνουν αντίσκηνα και να τα κάνουν γης μαδιάμ, είναι βαθιά γελασμένοι, όπως είδατε και με την εκκένωση της κατάληψης η οποία είχε γίνει στη Νομική».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v