Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Παλαιστίνη ο Στέφανος Κασσελάκης

Κατά τη διήμερη επίσκεψή του ο Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει, μεταξύ άλλων συναντήσεις με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Παλαιστινιακής Αρχής και εκπροσώπους της ΟΑΠ (PLO).

Στην Παλαιστίνη ο Στέφανος Κασσελάκης

Την Παλαιστίνη επισκέπτεται Κυριακή και Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Κασσελάκης θα επισκεφθεί τα Ιεροσόλυμα, τη Βηθλεέμ και τη Ραμάλα, όπου και θα πραγματοποιήσει, μεταξύ άλλων συναντήσεις με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Παλαιστινιακής Αρχής, εκπροσώπους της ΟΑΠ (PLO) και την Α.Θ.Μ. Πατριάρχη τῆς Ἁγίας Πόλεως Ἱερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλο τον Γ’.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, τον Κασσελάκη θα συνοδεύσουν η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, ο Τομεάρχης  Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, η Τομεάρχισα Εξωτερικών, κα Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός του σύμβουλος κος Δημήτριος Παπαγεωργίου.

«Σε λίγο αρχίζει ένα ιστορικό ταξίδι», τονίζει σε σημερινή της ανάρτηση η κ. Σβίγκου. Και προσθέτει:
«Με τον πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, την Τομεάρχη Εξωτερικών, Ρένα Δούρου, και τον Τομεάρχη Άμυνας, Ε. Αποστολάκη θα συναντηθούμε με την Παλαιστινιακή αρχή και την ΟΑΠ, στη Δυτική Όχθη, και με τον Πατριάρχη στα Ιεροσόλυμα. Θα μεταφέρουμε μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον παλαστινιακό λαό εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ελληνικού λαού. Για να σταματήσει η ανθρωπιστική τραγωδία, να απελευθερωθούν οι όμηροι, να υπάρξει κατάπαυση του πυρός. Για να νικήσει η Ειρήνη και η Δικαιοσύνη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v