Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Obama: Χτίζουμε οικονομία πάνω σε βράχο, όχι άμμο

Οι δύσκολοι καιροί δεν τελείωσαν για την αμερικανική οικονομία, αν και «αρχίζουμε να βλέπουμε αχτίδες ελπίδας,» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama κατά την διάρκεια βαρυσήμαντης ομιλίας του.

Obama: Χτίζουμε οικονομία πάνω σε βράχο, όχι άμμο
Οι δύσκολοι καιροί δεν τελείωσαν για την αμερικανική οικονομία, αν και «αρχίζουμε να βλέπουμε αχτίδες ελπίδας,» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama κατά την διάρκεια βαρυσήμαντης ομιλίας του για την αμερικανική οικονομία.

«Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε γλιτώσει ακόμη… Αλλά από εδώ το σημείο που βρισκόμαστε, για πρώτη φορά, αρχίζουμε να βλέπουμε ελπιδοφόρα μηνύματα.»

Ο κ. Obama δήλωσε ότι η οικονομική στρατηγική που έχει χαραχτεί είναι σχεδιασμένη ώστε να βοηθήσει την οικονομία να ανακάμψει σήμερα και να χτίσει μια σταθερή οικονομική κατάσταση μακροπρόθεσμα, η οποία δεν θα στηρίζεται στο γρήγορο κέρδος, στο υπερβολικό χρέος και στους στάσιμους μισθούς.

«Η οικονομία πρέπει να χτίζεται σε βράχο, όχι στην άμμο,» δήλωσε ο Αμερικανός ηγέτης.

Ο Obama απάντησε σε όσους επικρίνουν το οικονομικό του πρόγραμμα και δεσμεύθηκε ότι για να γίνουν διασώσεις τραπεζών και χρηματοοικονομικών οίκων από εδώ και πέρα, θα πρέπει να τιμωρούνται οι υπεύθυνοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v