Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Shell:Πουλά το 8% των διυλιστηρίων-πρατηρίων της

Την πρόθεσή της να προχωρήσει στην πώληση του 8% των διυλιστηρίων και των πρατηρίων καυσίμων στην Ελλάδα και αλλού στο εξωτερικό ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Shell, κ. P. Voser, σε συνέντευξη Τύπου.

Shell:Πουλά το 8% των διυλιστηρίων-πρατηρίων της
Την πρόθεσή της να προχωρήσει στην πώληση του 8% των διυλιστηρίων και των πρατηρίων καυσίμων στην Ελλάδα και αλλού στο εξωτερικό ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της Shell, κ. Peter Voser, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reutres, η Shell σχεδιάζει να πουλήσει πάγια της εταιρίας που ισοδυναμούν με δυνατότητα διύλισης 330.000 βαρελιών ημερησίως, καθώς επιθυμεί να επικεντρώσει το ενδιαφέρον της σε μεγάλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις σε αγορές με υψηλή ανάπτυξη. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Shell ανέφερε ότι εξετάζεται η πώληση των διυλιστηρίων στη Γερμανία και στη Νέα Ζηλανδία και των πρατηρίων στην Ελλάδα.

Στην περίπτωση που η Shell δεν καταφέρει να πουλήσει τα διυλιστήρια που σχεδιάζει, τότε ενδεχομένως να τα μετατρέψει σε αποθηκευτικούς χώρους και σε terminals διανομής, σημειώνει το Reuters.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v