Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ακτιβιστές επενδυτές ζητούν διαμελισμό Vodafone

Η Vodafone Group έχει έλθει αντιμέτωπη με αιτήσεις διαμελισμού ή επιβολής δραματικής αναδιοργάνωσης, από ομάδα ακτιβιστών επενδυτών.Σύμφωνα με πληροφορίες των ”FT”, ο CEO Arun Sarin, θα συναντηθεί το μεσημέρι με τους ακτιβιστές μετόχους John Mayo και Glen Cooper, στα γραφεία της UBS στο Λονδίνο και αναμένεται ανακοίνωση.

Ακτιβιστές επενδυτές ζητούν διαμελισμό Vodafone
Η Vodafone Group έχει έλθει αντιμέτωπη με αιτήσεις διαμελισμού ή επιβολής δραματικής αναδιοργάνωσης, από ομάδα ακτιβιστών επενδυτών, μεταξύ των οποίων ο τραπεζίτης του City που ανέλαβε την εισαγωγή της Manchester United και ο John Mayo, διοικητικό στέλεχος που θεωρήθηκε υπεύθυνος για την κατάρρευση της Marconi.

Η Vodafone ανακοίνωσε ότι έλαβε επιστολή με κατάλογο προτάσεων, τον οποίο η ομάδα επενδυτών Efficient Capital Structures θέλει να θέσει προς ψήφιση στους μετόχους κατά την ετήσια γενική συνέλευση του επόμενου μήνα.

Η ECS Assets ισχυρίζεται ότι με τις τέσσερις προτάσεις θα επιτευχθεί επιστροφή κεφαλαίων της τάξης των 17 με 38 δισ. στερλινών στους μετόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα ”Financial Times”, ο CEO του ομίλου Arun Sarin, θα συναντηθεί το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη με τους ακτιβιστές μετόχους John Mayo και Glen Cooper, στα γραφεία της UBS στο Λονδίνο. Αναμένεται στη συνέχεια να εκδοθεί κάποιο ανακοινωθέν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v