Καταστήματα Lidl για πρώτη φορά στις ΗΠΑ

Η εταιρία ανοίγει 20 καταστήματα αυτό το καλοκαίρι, ενώ σχεδιάζει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να έχει 100 καταστήματα και να απασχολεί 5.000 εργαζόμενους. Τα προϊόντα της θα έχουν μισή τιμή σε σχέση με τους Αμερικανούς ανταγωνιστές.

Καταστήματα Lidl για πρώτη φορά στις ΗΠΑ

Η γερμανική εταιρία σουπερμάρκετ ανακοίνωσε πως στις 15 Ιουνίου θα ανοίξει τα πρώτα της καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η εταιρία θα ανοίξει 20 καταστήματα αυτό το καλοκαίρι στη Βιρτζίνια, τη Βόρεια Καρολίνα και την Νότια Καρολίνα. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι σχεδιάζει να έχει μέχρι και 100 καταστήματα σε όλο το μήκος της Ανατολικής Ακτής και να έχει δημιουργήσει συνολικά 5.000 θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με το MarketWatch, πέρυσι η Lidl είχε ανακοινώσει πως σκόπευε να ανοίξει τα καταστήματά της το 2018.

Η εταιρία μετρά ήδη περίπου 10.000 καταστήματα σε 27 χώρες της Ευρώπης. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, άνοιξε τα κεντρικά της γραφεία στην κομητεία Άρλινγκτον τον Ιούνιο του 2015.

Σύμφωνα με την εταιρία, τα αγαθά και τα φρέσκα προϊόντα της θα είναι στη μισή τιμή σε σχέση με τα άλλα αμερικανικά σουπερμάρκετ.

Μεταξύ άλλων, προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από τους Αμερικανούς ανταγωνιστές με πιστοποιημένα φρέσκα και κατεψυγμένα θαλασσινά, με βιολογικά και χωρίς γλουτένη προϊόντα, αλλά και με το γεγονός ότι τα προϊόντα της ομώνυμης μάρκας δεν θα έχουν συνθετικά χρώματα, τρανσ-λιπαρά οξέα και όξινο γλουταμινικό νάτριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v