Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραμπ: Μεγάλο άλμα προς τα εμπρός στις σχέσεις με την Κίνα!

«Πολύ καλά πράγματα θα συμβούν. Eχουμε σπουδαία δύναμη, αλλά και η Κίνα ομοίως έχει πολλά να κερδίσει, εάν και όταν η συμφωνία ολοκληρωθεί. Δίκαιο παιχνίδι!», σημειώνει ο Αμερικανός Πρόεδρος. «Ο Τραμπ θα ηγείται των διαπραγματεύσεων», τονίζει ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ.

Τραμπ: Μεγάλο άλμα προς τα εμπρός στις σχέσεις με την Κίνα!

Στη συνάντηση του με τον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζίνπιγνκ, κατά τη διάρκεια της Συνόδου των 20 πιο μεγάλων οικονομιών του κόσμου, αναφέρται με μήνυμα του στο Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ:

«Η συνάντηση μου στην Αργεντινή με τον Πρόεδρο Σι της Κίνας ήταν εξαιρετική. Οι σχέσεις με την Κίνα έχουν κάνει ένα ΜΕΓΑΛΟ άλμα προς τα εμπρός! Πολύ καλά πράγματα θα συμβούν. Eχουμε σπουδαία δύναμη, αλλά και η Κίνα ομοίως έχει πολλά να κερδίσει, εάν και όταν η συμφωνία ολοκληρωθεί. Δίκαιο παιχνίδι!»

 

 

Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούτσιν σημείωσε ότι ο Τραμπ θα ηγείται των διαπραγματεύσεων με την Κίνα, ενώ η ομάδα θα αποτελείται από διάφορους αξιωματούχους του υπουργικού συμβουλίου.

«Εχω πολλές ελπίδες ότι η ανακωχή ΗΠΑ-κίνας μπορεί να μετατραπεί σε πραγματική εμπορική συμφωνία», τόνισε ο Μνούτσιν στο CNBC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v