Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Foxconn: Προσπαθούμε να προσλάβουμε 50.000 εργαζόμενους το Q1

Δημοσίευμα της ιαπωνικής εφημερίδας Nikkei ανέφερε πριν από λίγες ημέρες, ότι η εταιρεία έχει διώξει τόσους συμβασιούχους από τον Οκτώβριο. Δημοσιεύθηκε λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη μείωση παραγωγής των νέων iPhones της Apple.

Foxconn: Προσπαθούμε να προσλάβουμε 50.000 εργαζόμενους το Q1

H Foxconn Technology, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων της Apple, δήλωσε την Τρίτη ότι προσπαθεί να δημιουργήσει περισσότερες απο 50.000 θέσεις εργασίας στην Κίνα, το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου. 

Δημοσίευμα της ιαπωνικής εφημερίδας Nikkei ανέφερε πριν από λίγες ημέρες, ότι η εταιρεία έχει διώξει περίπου 50.000 συμβασιούχους στην Κίνα από τον Οκτώβριο, τονίζοντας ότι οι περικοπές δεν είναι μεγαλύτερες από ό,τι προηγούμενες χρονιές, αλλά συνέβησαν αρκετά νωρίτερα.

«Είναι αρκετά διαφορετικό φέτος να ζητήσεις εργάτες που δουλεύουν στη γραμμή παραγωγής να φύγουν πριν από το τέλος του έτους», σημείωσε μια πηγή στη Nikkei.

Το θέμα δημοσιεύθηκε λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη μείωση παραγωγής της Apple, όσον αφορά τα νέα iPhones, το τρέχον τρίμηνο, κατά 10% λόγω μειωμένης ζήτησης στην Κίνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v