Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Τ-Μobile θα απολύει τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους

Οι εργαζόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εξαιρέσεις εμβολίων για ιατρικούς και θρησκευτικούς λόγους.

H Τ-Μobile θα απολύει τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους

Η T-Mobile θα απολύσει υπαλλήλους που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού ώς τις 2 Απριλίου, μετέδωσε το Bloomberg το Σάββατο.

Πρόκειται για μια από τις αυστηρότερες πολιτικές που εφαρμόζει μια μεγάλη εταιρεία στη χώρα, καθώς άλλες κινούνται προς την εγκατάλειψη των κανόνων για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αφότου το Ανώτατο Δικαστήριο μπλόκαρε προσωρινά την εντολή εμβολιασμού της κυβέρνησης Μπάιντεν για μεγάλους εργοδότες.

H διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, Ντιάνα Κινγκ, δήλωσε σε σημείωμα προς τους υπαλλήλους ότι όσοι χρειάζονται «τακτική ή περιστασιακή» πρόσβαση στα γραφεία της T-Mobile θα πρέπει να λάβουν την πρώτη δόση εμβολίου έως τις 21 Φεβρουαρίου ή αλλιώς θα τεθούν σε άδεια άνευ αποδοχών.

Οι υπάλληλοι γραφείου που δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως έως τις 2 Απριλίου και δεν έχουν λάβει την εσωτερική ψηφιακή απόδειξη εμβολιασμού της εταιρείας «θα διαχωριστούν» από την εταιρεία, φέρεται να αναφέρει το σημείωμα, προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εξαιρέσεις εμβολίων για ιατρικούς και θρησκευτικούς λόγους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v