Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επένδυση 200 εκατ. δολαρίων στο Forbes κάνει το Binance

Η κίνηση δείχνει την όλο και μεγαλύτερη πραγματική επιρροή του τομέα κρυπτονομισμάτων, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια νέα κατηγορία δισεκατομμυριούχων, εν μέσω παγκόσμιου ενδιαφέροντος για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Επένδυση 200 εκατ. δολαρίων στο Forbes κάνει το Binance

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, πραγματοποιεί στρατηγική επένδυση για την απόκτηση μεριδίου αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων στο Forbes, το περιοδικό με ιστορία 104 ετών και ψηφιακό εκδότη, σύμφωνα με το CNBC.

Τα κεφάλαια θα βοηθήσουν το Forbes να εκτελέσει το σχέδιό του για συγχώνευση με μια  εταιρεία εδικού σκοπού-εξαγορών (SPAC) το πρώτο τρίμηνο, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν τη συμφωνία.

Η κίνηση δείχνει την όλο και μεγαλύτερη πραγματική επιρροή του τομέα κρυπτονομισμάτων, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια νέα κατηγορία δισεκατομμυριούχων εν μέσω παγκόσμιου ενδιαφέροντος για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη επένδυση του κλάδου σε παραδοσιακό αμερικανικό μέσο ενημέρωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v