Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παγώνει τα σχέδια για είσοδο στη Wall Street η μητρική του ΟΠΑΠ

H Allwyn σημειώνει ότι παραμένει προσηλωμένη στην εισαγωγή των μετοχών της και στην επέκταση των δραστηριοτήτων της στις ΗΠΑ, αλλά ότι θα περιμένει ευνοϊκότερες συνθήκες.

Παγώνει τα σχέδια για είσοδο στη Wall Street η μητρική του ΟΠΑΠ

Ο ευρωπαϊκός όμιλος διαχείρισης τυχερών παχνιδιών Allwyn Entertainment ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ακύρωσε τα σχέδια για εισαγωγή στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, επικαλούμενος ασταθείς συνθήκες της αγοράς.

Η Allwyn είχε συνάψει συμφωνία με την Cohn Robbins Holdings, ανεβάζοντας την εταιρική αξία της συνδυασμένης εταιρείας σε περίπου 9,3 δισεκατομμύρια δολάρια εκείνη την εποχή, θυμίζει το Reuters.

Η όρεξη των επενδυτών, όμως, γι' αυτά τα σχήματα που ονομάζονται εταιρείες ειδικού σκοπού (SPAC) έχει περιοριστεί λόγω των αυστηρότερων κανονισμών, των αυξανόμενων επιτοκίων και της κάμψης των αποτιμήσεων. Η ανακοίνωση της Allwyn έρχεται την ίδια μέρα που το SPAC, το οποίο υποστηρίζεται από την TPG Inc., αποφάσισε να τερματίσει τις δραστηριότητές του, επικαλούμενο επίσης την αστάθεια της αγοράς.

Σε δήλωσή της, η Allwyn είπε ότι παραμένει προσηλωμένη στην εισαγωγή των μετοχών της και στην επέκταση των δραστηριοτήτων της στις ΗΠΑ, αλλά ότι θα περιμένει ευνοϊκότερες συνθήκες.

Η Allwyn, γνωστή ως Sazka Entertainment μέχρι πέρυσι, εκτός από τον ΟΠΑΠ έχει δραστηριότητες σε Τσεχία, Ιταλία και Αυστρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v