Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώληση της Liverpool εξετάζει η FSG

Η Fenway Sports Group φέρεται να έχει προσλάβει τις Goldman Sachs και Morgan Stanley σε ρόλο συμβούλου. Υποστηρίζει ότι γίνεται δέκτης προτάσεων.

Πώληση της Liverpool εξετάζει η FSG

Η Fenway Sports Group βρίσκεται στα πρώτα στάδια της διερεύνησης για την πώληση της Liverpool FC, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα, καθιστώντας την αγγλική ομάδα της Premier League το πιο πρόσφατο αθλητικό περιουσιακό στοιχείο κύρους που βγαίνει στην αγορά.

Η FSG με έδρα τη Βοστώνη λαμβάνει συμβουλές από την Goldman Sachs και τη Morgan Stanley αφού προσεγγίστηκε από τουλάχιστον έναν πιθανό αγοραστή, σύμφωνα με δυο πηγές των Financial Τimes.

Σε ανακοίνωσή της, η FSG είπε ότι υποδέχεται συχνά ενδιαφέρον «από τρίτα μέρη που επιδιώκουν να γίνουν μέτοχοι της Liverpool. Η FSG έχει πει στο παρελθόν ότι υπό τους σωστούς όρους και προϋποθέσεις θα το εξετάζαμε, εάν ήταν προς το συμφέρον της Λίβερπουλ ως συλλόγου».

Τα νέα για την πιθανή πώληση αναφέρθηκαν νωρίτερα από το The Athletic.

Η απόφαση της FSG να εξετάσει την πώληση της Λίβερπουλ έρχεται μήνες μετά την πώληση της Chelsea FC από τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Roman Abramovich σε μια κοινοπραξία υπό την ηγεσία του Αμερικανού χρηματοδότη Todd Boehly για 2,5 δισ. στερλίνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v