Απειλές Μεντβέντεφ μετά την αποχώρηση από τη Χερσώνα

H Ρωσία δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη ολόκληρο το οπλοστάσιο της, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. «Ολα στον καιρό τους» προειδοποίησε.

Απειλές Μεντβέντεφ μετά την αποχώρηση από τη Χερσώνα

Η Ρωσία οικοδομεί μια ισότιμη παγκόσμια τάξη για το μέλλον και πολεμά μόνη της ενάντια στη Δύση, ενώ προστατεύει τους πολίτες της και ανακτά τα εδάφη της, δήλωσε το Σάββατο ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Θα ήθελα να επαναλάβω ότι η Ρωσία είναι αυτή που προστατεύει τους πολίτες της. Και ότι αυτή η χώρα είναι που ανακτά και έχει ήδη ανακτήσει ρωσικά εδάφη, όχι το αντίστροφο. Και θα συνεχίσει να ανακτά τα εδάφη της» έγραψε στο Telegram σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.

«Είναι η Ρωσία, και όχι οι ΗΠΑ ή η Μεγάλη Βρετανία ή το ζοφερό Κίεβο, που οικοδομούν μια μελλοντική παγκόσμια τάξη» και «θα οικοδομηθεί μια τέτοια ισότιμη παγκόσμια τάξη», πρόσθεσε. «Η Ρωσία πολεμά μόνη της εναντίον του ΝΑΤΟ και της Δύσης» υποστήριξε.

Σχολιάζοντας τα όπλα που χρησιμοποιεί η Ρωσία στην Ουκρανία, είπε: «Για λόγους που είναι προφανείς σε όλους τους λογικούς ανθρώπους, η Ρωσία δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη ολόκληρο το οπλοστάσιο της. Ούτε έχει χτυπήσει όλους τους πιθανούς εχθρικούς στόχους. Όλα στον καιρό τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v