Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελον Μασκ: Ανεστάλη ο λογαριασμός του Κάνιε Γουέστ στο Twitter

Η απόφαση ελήφθη αφότου ο ράπερ δημοσίευσε στο κοινωνικό δίκτυο μία εικόνα σβάστικας κι αφού νωρίτερα την ίδια μέρα είπε σε συνέντευξή του ότι βλέπει «καλά πράγματα για τον Χίτλερ».

Ελον Μασκ: Ανεστάλη ο λογαριασμός του Κάνιε Γουέστ στο Twitter

Ανεστάλη ο λογαριασμός του ράπερ και δυνητικού υποψηφίου για την αμερικανική προεδρία Κάνιε Γουέστ, «για υποκίνηση σε βία», όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Ελον Μασκ.

Απαντώντας σε ένα tweet από χρήστη που ζητούσε να αποκατασταθεί ο λογαριασμός του Γουέστ, ο Μασκ δήλωσε: «Εκανα το καλύτερο. Παρόλα αυτά, παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας κατά της υποκίνησης σε βία. Ο λογαριασμός θα ανασταλεί». Oπως σημειώνει το Bloomberg, ο ράπερ είχε 32,2 εκατ. followers πριν από την αναστολή.

 

Η απόφαση ελήφθη αφότου ο Γουέστ, ο οποίος πλέον ονομάζεται Ye, δημοσίευσε στο Twitter μία εικόνα σβάστικας κι αφού νωρίτερα την ίδια μέρα είπε σε συνέντευξή του ότι βλέπει «καλά πράγματα για τον Χίτλερ». 

Ο λογαριασμός του Ye είχε προηγουμένως ανασταλεί προσωρινά τον Οκτώβριο, λόγω αντισημιτικών μηνυμάτων. Την ίδια ώρα, ο Μασκ άρχισε να αποκαθιστά πολλούς λογαριασμούς που είχαν προηγουμένως ανασταλεί, συμπεριλαμβανομένου αυτού του πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v