Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μουντιάλ: 34 ειδικές πτήσεις από Μαρόκο για τον ημιτελικό

Η αερογέφυρα έχει δρομολογηθεί σε συνεργασία με το υπ. Αθλητισμού και την ομοσπονδία ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τη Royal Air Maroc, μετά την ιστορική πρόκριση των «Atlas lions» στα ημιτελικά. Πόσοι φίλαθλοι υπολογίζεται να μεταφερθούν.

Μουντιάλ: 34 ειδικές πτήσεις από Μαρόκο για τον ημιτελικό

Η αεροπορική εταιρεία του Μαρόκου Royal Air Maroc (RAM) προγραμμάτισε 30 ειδικές πτήσεις Καζαμπλάνκα-Ντόχα, προεκειμένου να μεταφέρει φιλάθλους που θέλουν να υποστηρίξουν το Μαρόκο στον αγώνα του με τη Γαλλία την Τετάρτη (14/12-21:00), στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η αεροπορική εταιρεία-όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης Mundo deportivo- εξήγησε σε ανακοίνωσή της ότι οι πτήσεις θα εκτελούνται με τζάμπο τζετ, που θα μεταφέρουν περισσότερους από 300 επιβάτες-ανά πλήση-, Τρίτη αύριο και την Τετάρτη.

Δεν αποκαλύπτεται ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν προς πώληση, αλλά τα ΜΜΕ στο Μαρόκο εκτιμούν ότι θα επιτρέψει τη μεταφορά 9.000 φιλάθλων αυτή η αεροπορική επιχείρηση.

Σύμφωνα με τη RAM, αυτή η «αερογέφυρα» έχει δρομολογηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού και την ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Μαρόκου (FRMF), μετά την ιστορική πρόκριση των «Atlas lions» για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v