Πρώτη αντίπαλος του Τραμπ η Νίκι Χέιλι στην κούρσα των εκλογών στις ΗΠΑ

«Θα πρέπει να ξέρεις αυτό για μένα, δεν ανέχομαι νταήδες. Και όταν τους κλωτσάς, τους πονάει περισσότερο αν φοράς τακούνια», είπε η πρώην κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας σε βίντεο καμπάνιας, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της.

Πρώτη αντίπαλος του Τραμπ η Νίκι Χέιλι στην κούρσα των εκλογών στις ΗΠΑ

Η Νίκι Χέιλι, πρώην κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας, δήλωσε ότι θα είναι υποψήφια για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ το 2024, καθιστώντας την πρώτη Ρεπουμπλικανή αντίπαλη του Ντόναλντ Τραμπ για την υποψηφιότητα του κόμματος.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, η Χέιλι κυκλοφόρησε ένα βίντεο καμπάνιας ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της την Τρίτη.

«Θα πρέπει να ξέρεις αυτό για μένα, δεν ανέχομαι νταήδες. Και όταν τους κλωτσάς, τους πονάει περισσότερο αν φοράς τακούνια», είπε η Χέιλι στο βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας, πριν ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά της.

Ο Τραμπ συνεχίζει να έχει υποστήριξη από μία σημαντική βάση του κόμματος. Ωστόσο, μετά από μια σχετικά απογοητευτική επίδοση στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου, ζητούν όλο και περισσότερο να κινηθεί το κόμμα σε μια νέα κατεύθυνση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v