Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγάλο λευκό «μπαλόνι» πάνω από τη Χαβάη

Συνεχίζεται το σίριαλ με τα αερόστατα. Το ύψος του εκτιμάται ότι είναι στις 40.000-50.000 πόδια. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη δήλωση από τις Αρχές για λεπτομέρειες του αντικειμένου.

Μεγάλο λευκό «μπαλόνι» πάνω από τη Χαβάη

Ένα μεγάλο λευκό μπαλόνι εντοπίστηκε στα ανατολικά της Χονολουλού, στη Χαβάη, τη Δευτέρα, σύμφωνα με αναφορές που ελήφθησαν μέσω συστημάτων ΑCARS σε πολλές εμπορικές πτήσεις που πετούν πάνω από την περιοχή, όπως μετέδωσε το Fox News.

Το ύψος αυτού του μπαλονιού εκτιμάται ότι είναι 40.000-50.000 πόδια.

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη δήλωση από τις αρχές για να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες του αντικειμένου που πετά πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατέρριψαν πρόσφατα πολλά τέτοια εναέρια αντικείμενα, αλλά δεν μπόρεσαν να ανακτήσουν συντρίμμια κοντά στην Αλάσκα και στη λίμνη Χιούρον. Η προηγούμενη έρευνα στο αερόστατο πάνω από τη Νότια Καρολίνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιήθηκε για σκοπούς επιτήρησης της Κίνας.

Υπενθυμίζεται ότι το Πεκίνο έχει χαρακτηρίσει «υστερική, απίστευτη και παράλογη» την αντίδραση των ΗΠΑ στα μπαλόνια, αρνούμενο τις κατηγορίες για κατασκοπεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v