Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νεκρός φίλαθλος λόγω οπαδικής βίας στην Αγγλία

Ο άνδρας έχασε τη ζωή του σε καβγά που ξέσπασε λίγο μετά την λήξη αγώνα μεταξύ Μπέρνλ-Μπλάκπουλ.

Νεκρός φίλαθλος λόγω οπαδικής βίας στην Αγγλία

Ένας οπαδός της Μπλάκπουλ έχασε την ζωή του μετά από καβγά που ξέσπασε μεταξύ οπαδών της Μπλάκπουλ και τηw Μπέρνλι το βράδυ του Σαββάτου. Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το πρωί, όπως επιβεβαίωσε και η αγγλική ομάδα.

Η μαζική συμπλοκή συνέβη λίγο μετά την λήξη του αγώνα μεταξύ της Μπέρνλι και της Μπλάκπουλ που έληξε 0-0, στην παμπ “The Manchsester” στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας.

Εκπρόσωπος της ομάδας της Μπλάκπουλ δήλωσε εκ μέρους όλης της ομάδας όσον αφορά το συμβάν:

«Ο θάνατος του είναι πολύ άσχημος: «Η Μπλάκπουλ είναι βαθιά σοκαρισμένη και λυπημένη όταν έμαθε την είδηση ότι ένας οπαδός της ομάδας έχασε τραγικά τη ζωή του νωρίτερα σήμερα το πρωί».

Ο σύλλογος θα προσφέρει ένα ανοιχτό βιβλίο συλλυπητηρίων από τις 4 το απόγευμα στο Moretti Lounge, δίνοντας στους οπαδούς την ευκαιρία να τιμήσουν την μνήμη του οπαδού.

Οι οπαδοί καλούνται επίσης να καταθέσουν λουλούδια στο άγαλμα Mortensen πίσω από τη νόρεια κερκίδα στις 4μ.μ σήμερα μαζί με το προσωπικό και τους παίκτες του συλλόγου, δίνοντας σε όλους όσους σχετίζονται με την ποδοσφαιρική ομάδα την ευκαιρία να έρθουν μαζί και να θυμηθούν έναν Seasider που έζησε όλη του τη ζωή.

Όλες οι σκέψεις των μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι προς την οικογένεια και τους φίλους του οπαδού

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v