Οι παίκτες της Τότεναμ θα αποζημιώσουν τους οπαδούς για ψυχική οδύνη

Μετά το ταπεινωτικό 6-1 από τη Νιούκαστλ και τον κίνδυνο να μείνει η ομάδα εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, οι παίκτες απολογούνται και με το παραπάνω. «Τα λόγια δεν είναι αρκετά σε τέτοιες καταστάσεις, μια τέτοια ήττα πονάει πολύ».

Οι παίκτες της Τότεναμ θα αποζημιώσουν τους οπαδούς για ψυχική οδύνη

Οι ποδοσφαιριστές της αγγλικής Τότεναμ έχουν προσφερθεί να αποζημιώσουν την αξία των εισιτηρίων που πλήρωσαν οι οπαδοί της που βρέθηκαν στο γήπεδο της Νιούκαστλ την προηγούμενη Κυριακή, το «St’ James Park», όπου γνώρισαν την ταπεινωτική ήττα με 6-1.

Τα «Σπιρούνια» πραγματοποιήσαν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στην ιστορία τους, καθώς είχαν δεχθεί πέντε γκολ μέχρι και το 21ο λεπτό.

Ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός, καθώς και οι δύο ομάδες παλεύουν για μια θέση στην πρώτη τετράδα του αγγλικού πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη μεγάλη νίκη της, η Νιούκαστλ αύξησε κατά πολύ τις ελπίδες της για «έξοδο» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ η Τότεναμ πλέον έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της, αν θέλει να γίνει μια από τις τέσσερις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Αγγλία στο «ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Λόγω της θλιβερής εμφάνισής τους, οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη για τον τρόπο τον οποίο έπαιξαν και δήλωσαν πως θα αποζημιώσουν όσους οπαδούς βρέθηκαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα:

«Καταλαβαίνουμε απόλυτα την απογοήτευσή σας, τον θυμό σας. Ξέρουμε πως μια ανακοίνωση δεν είναι αρκετή. Τα λόγια δεν είναι αρκετά σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά, πιστέψτε μας, μια τέτοια ήττα πονάει πολύ. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας, στους εντός και εκτός έδρας αγώνες, και έχοντας αυτό στον νου μας θέλουμε να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους με το κόστος των εισιτηρίων τους στο “St’ James Park”.

Γνωρίζουμε πως αυτό δεν θα αλλάξει ό,τι συνέβη την Κυριακή και θα δώσουμε τα πάντα για να διορθώσουμε τα πράγματα στον αγώνα ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη, όταν και πάλι η υποστήριξή σας θα σημαίνει τα πάντα για μας.

Μαζί -και μόνο μαζί- θα μπορέσουμε να πάμε τα πράγματα προς το καλύτερο».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v