Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Μπλόγκερ που ουρλιάζει» ο Πριγκόζιν, λέει το δεξί χέρι του Καντίροφ

Σταμάτα να φωνάζεις σε όλον τον κόσμο για τα προβλήματα που υπάρχουν, ζητά από τον ιδρυτή της παραστρατιωτικής οργάνωσης ο Άνταμ Ντελιμχάνο. Εναντίον του και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Τσετσενίας.

«Μπλόγκερ που ουρλιάζει» ο Πριγκόζιν, λέει το δεξί χέρι του Καντίροφ

Δύο στενοί σύμμαχοι του Τσετσένου ηγέτη Ραμζάν Καντίροφ (φωτ.) επέκριναν δημόσια την Πέμπτη τον ιδρυτή της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, χαρακτηρίζοντας τον ως μπλόγκερ που «ουρλιάζει» όλη την ώρα για τα προβλήματά του, όπως μεταδίδει ο Guardian.

Το δεξί χέρι του Καντίροφ, ο Άνταμ Ντελιμχάνο, σε ένα μήνυμα βίντεο είπε στον Πριγκόζιν: «Έχεις γίνει ένας μπλόγκερ που ουρλιάζει και φωνάζει σε όλο τον κόσμο για όλα τα προβλήματα», τόνισε προτρέποντάς τον να σταματήσει.

Ο Μαγκομεντ Ναούντοφ, ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Τσετσενίας, στράφηκε επίσης εναντίον του Πριγκόζιν κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί πανικό στον λαό.

Τόσο ο Πριγκόζιν όσο και ο Καντίροφ δεν έχουν ακόμη σχολιάσει τη δημόσια διαμάχη. Οι δύο άνδρες θεωρούνταν στο παρελθόν σύμμαχοι καθώς είχαν δεθεί στη βάση του αμοιβαίου μίσους τους απέναντι στη ρωσική στρατιωτική ηγεσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v