Με την Ιντερ Μαϊάμι ετοιμάζεται να υπογράψει ο Μέσι

Ετοιμάζεται να υπογράψει με τον αμερικανικό ποδοσφαιρικό σύλλογο. «Πήρα την απόφαση να πάω στο Μαϊάμι. Δεν έχω κλείσει ακόμα τα πράγματα 100% αλλά... αποφασίσαμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο».

Με την Ιντερ Μαϊάμι ετοιμάζεται να υπογράψει ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι πρόκειται να υπογράψει με τον αμερικανικό σύλλογο Ιντερ Μαϊάμι, ενισχύοντας τη δύναμη των αστέρων του πρωταθλήματος των ΗΠΑ σε μια εποχή αυξημένου παγκόσμιου ανταγωνισμού.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, ο Μέσι, 35 ετών, έπαιξε ολόκληρη την καριέρα του στην Ευρώπη, με σχεδόν 20 χρόνια στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πρόσφατα φλέρταρε με την ιδέα να επιστρέψει στη Μπάρτσα, αλλά είπε στο ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Mundo Deportivo: «Πήρα την απόφαση να πάω στο Μαϊάμι. Δεν έχω κλείσει ακόμα τα πράγματα 100% αλλά... αποφασίσαμε να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο».

Η Ίντερ Μαϊάμι φάνηκε να επιβεβαιώνει την ένταξη του Μέσι στην ομάδα με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της στο Twitter το οποίο δείχνει φήμες για την υπογραφή του και ολοκληρώνεται με το λογότυπο της ομάδας και του ονόματός του.

Ο σύλλογος δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v