Η Goldman Sachs θέλει να τερματίσει τη συνεργασία με Apple

Σε συνομιλίες με την American Express για τη μεταβίβαση των προϊόντων που έχει λανσάρει με την Apple βρίσκεται η Goldman Sachs, σύμφωνα με το CNBC.

Η Goldman Sachs θέλει να τερματίσει τη συνεργασία με Apple

H Goldman Sachs βρίσκεται σε συνομιλίες για να βάλει τέλος στη συνεργασία με την Apple και να μεταφέρει στην American Express την πιστωτική κάρτα και τον αποταμιευτικό λογαριασμό που έχει λανσάρει μαζί με τον τεχνολογικό κολοσσό, ανέφεραν πηγές στo CNBC. 

Η επενδυτική τράπεζα πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια προσπάθειες να εισέλθει στον χώρο της λιανικής τραπεζικής αλλά τα περισσότερα από τα εγχειρήματά της δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες, με τον CEO, Ντέιβιντ Σόλομον να έχει δεχθεί έντονες επικρίσεις από στελέχη της Goldman Sachs.

H WSJ μετέδωσε πρώτη ότι η Goldman Sachs βρίσκεται σε συζητήσεις με την American Express. Η εφημερίδα ανέφερε ότι ακόμα δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία. 

H Αpple θα πρέπει να συμφωνήσει για να προχωρήσει το ντιλ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τη WSJ η Goldman Sachs εξετάζει την αποχώρηση και από τη συνεργασία με τη General Motors. Οι δύο εταιρείες λάνσαραν πιστωτική κάρτα τον Ιανουάριου του 2022.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v