Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώτη φορά σε 60 χρόνια στα πρόθυρα απεργίας οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ

Προηγήθηκε ένας μήνας τεταμένων διαπραγματεύσεων μεταξύ του μεγαλύτερου συνδικάτου του Χόλιγουντ, των μεγάλων στούντιο και των υπηρεσιών video streaming, στις οποίες συζητήθηκαν θέματα όπως η αμοιβή των ηθοποιών.

Πρώτη φορά σε 60 χρόνια στα πρόθυρα απεργίας οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ

Το Χόλιγουντ βρίσκεται στα πρόθυρα του πρώτου κλεισίματος σε όλους τους κλάδους του εδώ και πάνω από έξι δεκαετίες αφότου το συνδικάτο ηθοποιών είπε ότι οι συνομιλίες έχουν διακοπεί με τα μεγάλα στούντιο και ότι οι 160.000 καλλιτέχνες που εκπροσωπεί θα μπορούσαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους σεναριογράφους που απεργούν ήδη από την Πέμπτη.

Το SAG-AFTRA, το σωματείο που εκπροσωπεί ηθοποιούς τηλεόρασης και κινηματογράφου στο Χόλιγουντ, ανέφερε ότι το διαπραγματευτικό του συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα να προτείνει απεργία μετά την παρέλευση της προθεσμίας για τις διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια τα μεσάνυχτα.

Η προοπτική απεργίας ακολουθεί έναν μήνα τεταμένων διαπραγματεύσεων μεταξύ του μεγαλύτερου συνδικάτου του Χόλιγουντ, των μεγάλων στούντιο και των υπηρεσιών video streaming, στις οποίες συζητήθηκαν θέματα όπως η αμοιβή των ηθοποιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v