Semafor: H GS θα ανακοινώσει τα χειρότερα αποτελέσματα των τελευταίων ετών

H κακή επίδοση, η οποία είναι πιθανό να είναι πολύ χειρότερη από τις μέτριες μειώσεις των κερδών των αντιπάλων επενδυτικών τραπεζών, θα αυξήσει την πίεση στον διευθύνοντα σύμβουλο Ντέιβιντ Σόλομον.

Semafor: H GS θα ανακοινώσει τα χειρότερα αποτελέσματα των τελευταίων ετών

Η Goldman Sachs θα ανακοινώσει τα χειρότερα αποτελέσματα τριμήνου εδώ και χρόνια την επόμενη εβδομάδα, με την απόδοση ιδίων κεφαλαίων να κινείται σε χαμηλά μονοψήφια νούμερα, ανέφεραν άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Η απομείωση της αξίας της μονάδας καταναλωτικών δανείων GreenSky, την οποία η Goldman προσπαθεί να πουλήσει λιγότερο από δύο χρόνια μετά την αγορά της, και των στοιχείων ενεργητικού που συνδέονται με το εμπορικό real estate, είναι πιθανό να ξεπεράσουν τα 2 δισ. δολάρια, ανέφεραν πηγές στο Semafor. 

Η Goldman έχει προσπαθήσει να προσγειώσει τις προσδοκίες για τα αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου τόσο δημόσια, όπως όταν ο πρόεδρος Τζον Γουόλντρον προέβλεψε πτώση 25% στο trading σε συνέδριο του κλάδου τον περασμένο μήνα, όσο και ιδιωτικά.

H κακή επίδοση, η οποία είναι πιθανό να είναι πολύ χειρότερη από τις μέτριες μειώσεις των κερδών των αντιπάλων επενδυτικών τραπεζών, θα αυξήσει την πίεση στον διευθύνοντα σύμβουλο Ντέιβιντ Σόλομον, ο οποίος αντιμετωπίζει επικριτικά σχόλια  μέσα και έξω από την εταιρεία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v