Ρον ΝτεΣάντις: Και βέβαια έχασε ο Τραμπ τις εκλογές του 2020

Αν οι εκλογές επικεντρωθούν στο τη συνέβη το 2020 τότε οι Ρεπουμπλικάνοι θα χάσουν, τόνισε ο Ρον ΝτεΣάντις, αντίπαλος του Τραμπ για το χρίσμα του κόμματος.

Ρον ΝτεΣάντις: Και βέβαια έχασε ο Τραμπ τις εκλογές του 2020

Ο Ρον ΝτεΣάντις δήλωσε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2020, επιφέροντας χτύπημα στον αντίπαλό του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία. 

Σε συνέντευξή του στο NBC, ο ΝτεΣάντις προέβη σε μια εμφατική παραδοχή ότι η ήττα του πρώην Ρεπουμπλικανού προέδρου στις εκλογές ήταν νόμιμη. 

«Και βέβαια έχασε»  τόνισε ο ΝτεΣάντις. «Ο Τζο Μπάιντεν είναι ο πρόεδρος» υπογράμμισε. 

Παρά το γεγονός ότι είναι αντιμέτωπος με πλήθος κατηγοριών, μεταξύ των οποίων και αυτήν της συνομωσίας για ανατροπή του αποτελέσματος των εκλογών του 2020, ο Τραμπ συνεχίζει να προηγείται με μεγάλη διαφορά στις δημοσκοπήσεις έναντι των άλλων υποψηφίων για χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. 

O ΝτεΣάντις σημείωσε στο NBC ότι οι εκλογές του 2024 πρέπει να είναι ένα «δημοψήφισμα για τις πολιτικές του Μπάιντεν και τις αποτυχίες που έχουμε δει και να παρουσιάσουμε ένα θετικό όραμα για το μέλλον». Αν συμβεί αυτό, σημείωσε, «θα κερδίσουμε την προεδρία και έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε τις τύχες της χώρας». 

«Αν αντίθετα, οι εκλογές δεν είναι για την 20η Ιανουαρίου του 2025 (την ημέρα της ορκομωσίας) αλλά για την 6η Ιανουαρίο του 2021 (την ημέρα της εισβολής στο Κογκρέσο από οπαδούς του Τραμπ) ή ποιο έγγραφο βρέθηκε δίπλα στην τουαλέτα στο Μαρ-α-Λάγκο, αν είναι ένα δημοψήφισμα για αυτό, τότε θα χάσουμε, αυτή είναι η πραγματικότητα» πρόσθεσε. 


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v