Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ταύρος για τον S&P η Oppenheimer, τον βλέπει στις 5.200 μονάδες

Υψηλότερα πάνω από 8% από το τρέχον υψηλό όλων των εποχών, εκτιμά ότι θα κινηθεί ο επικεφαλής στρατηγικής της Oppenheimer Asset Management, John Stoltzfus.

Ταύρος για τον S&P η Oppenheimer, τον βλέπει στις 5.200 μονάδες

Ενας από τους μεγαλύτερους ταύρους της Wall Street εκτιμά ότι ο S&P 500 θα φτάσει τις 5.200 μονάδες το επόμενο έτος, καταγράφοντας νέο ρεκόρ.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο επικεφαλής στρατηγικής της Oppenheimer Asset Management, John Stoltzfus, ο οποίος προέβλεψε σωστά το φετινό ράλι, συμφωνεί με τον Tom Lee της Fundstrat, διατηρώντας μια από τις πιο ευνοϊκές προοπτικές για το 2024. Ο στόχος τους υποδηλώνει σχεδόν 13% κέρδη από το κλείσιμο της περασμένης Παρασκευής και τον S&P 500 να κινείται υψηλότερα πάνω από 8% από το τρέχον υψηλό όλων των εποχών.

«Αναμένουμε το 2024 να είναι έτος μετάβασης καθώς οι αγορές περιηγούνται σε αυτό που περιμένουμε ότι θα είναι η στροφή της Fed από μια περιοριστική ρύθμιση νομισματικής πολιτικής σε μια πιο διευκολυντική στάση», έγραψε ο στρατηγικός αναλυτής.

Αν και η πρόβλεψη του Stoltzfus ότι ο S&P 500 θα εκτοξευόταν το 2023 αποδείχτηκε σωστή, η πρόβλεψή του για τον δείκτη στις 4.400 μονάδες υπολείπεται του τρέχοντος επιπέδου του δείκτη αναφοράς (βρίσκεται στις 4.604 μονάδες).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v