Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μασκ: Αν τα ναρκωτικά βοηθούσαν να είμαι πιο παραγωγικός, θα τα έπαιρνα

Τι απάντησε ο εκκεντρικός επιχειρηματίας στον σάλο που ξέσπασε στα social media μετά το δημοσίευμα της WSJ για χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Μασκ: Αν τα ναρκωτικά βοηθούσαν να είμαι πιο παραγωγικός, θα τα έπαιρνα

Στο δημοσίευμα της Wall Street Journal που τον φέρει να παίρνει LSD, κοκαΐνη και ecstasy και στον σάλο που ξέσπασε στα social media απάντησε ο δισεκατομμυριούχος Ελον Μασκ

Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας απάντησε σε χρήστη του X που αναφέρθηκε στο δημοσίευμα, τονίζοντας ότι εν τω μεταξύ, οδηγεί την Tesla στο να καταστεί η πιο πολύτιμη αυτοκινητοβιομηχανία και την SρaceX στο να γίνει η πιο ακριβή εταιρεία Διαστήματος

«Ο,τι και να κάνω, θα πρέπει απλώς να το συνεχίσω», τόνισε. 

Ενας ακόμη χρήστης αστειεύθηκε σημειώνοντας ότι «θα έπαιρνε ό,τι παίρνει και ο Μασκ», ρωτώντας τον ποιος είναι ο dealer του.

«Εάν τα ναρκωτικά βοηθούσαν στο να βελτιωθεί η καθαρή παραγωγικότητά μου, σίγουρα θα έπαιρνα», απάντησε ο Ελον Μασκ. 

Ο Alex Spiro, δικηγόρος του δισεκατομμυριούχου, είπε στη Wall Street Journal ότι ο πελάτης του «ελέγχεται τακτικά και τυχαία για ναρκωτικά στο SρaceX και δεν έχει αποτύχει ποτέ σε ένα τεστ» και αναφέρθηκε σε «ψευδή γεγονότα» στο άρθρο, αλλά δεν τα διευκρίνισε.

Ο Μασκ επιβλέπει έξι εταιρείες: την Tesla, τη SρaceX και το X, την εταιρεία κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Twitter, την επιχείρηση The Boring, την εταιρεία εμφυτευμάτων εγκεφάλου Neuralink και τη startup τεχνητής νοημοσύνης, xAI. Η καθαρή του περιουσία των 219,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον φέρνει στην πρώτη θέση της λίστας δισεκατομμυριούχων του Bloomberg.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v