Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Manchester United: Βλέπει μείωση κέρδων μετά την αποχώρηση από το Champions League

H ποδοσφαιρική ομάδα τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου Champions League, αποχωρώντας από ένα πρωτάθλημα το οποίο έχει κερδίσει τρεις φορές. Σημαντική πρόκληση για τον νέο μέτοχο μειοψηφίας.

Manchester United: Βλέπει μείωση κέρδων μετά την αποχώρηση από το Champions League

Η Manchester United αναμένει χαμηλότερα κέρδη μετά την αποχώρησή της από το Champions League, μεταδίδουν οι Financial Times.

H ποδοσφαιρική ομάδα τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου Uefa Champions League, αποχωρώντας από ένα πρωτάθλημα το οποίο έχει κερδίσει τρεις φορές.

Στο πλαίσιο αυτό η Manchester United ανακοίνωσε, ότι περιμένει τα έσοδά της να κυμανθούν στα £635 εκατ. με £665 εκατ. έως τις 30 Ιουνίου, έναντι προσδοκιών για £650 εκατ. έως £680 εκατ. Χαμηλότερα αναμένει να είναι επίσης και τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων υπολογίζοντάς τα από £140 εκατ - £165 εκατ., στα £125 εκατ.- £150 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα.

Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την σημαντική πρόκληση που πρόκειται να αντιμετωπίσει ο νέος μέτοχος μειοψηφίας Sir Jim Ratcliffe, ο οποίος υπέγραψε συμφωνία την παραμονή των Χριστουγέννων για να αγοράσει έως και το 29% της Manchester United έναντι $1,6 δισ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v