Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μελόνι: Οι παραχωρήσεις της Κομισιόν στους αγρότες είναι και η ιταλική νίκη

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή, η κυβέρνησή της εργάζεται με στόχο να χαραχτεί ένας δρόμος διαφορετικός από εκείνον που ακολουθήθηκε έως τώρα, συνδυάζοντας αγροτική παραγωγή, σεβασμό στην εργασία και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Μελόνι: Οι παραχωρήσεις της Κομισιόν στους αγρότες είναι και η ιταλική νίκη

«Αποτελεί και ιταλική νίκη, η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι αποσύρεται η πρόταση νόμου για τα φυτοφάρμακα», υπογράμμισε σήμερα η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.

Παράλληλα, η Ιταλίδα πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή, η κυβέρνησή της εργάζεται στην Ευρώπη με σαφή πρακτική και λογική προσέγγιση και με στόχο να χαραχτεί ένας δρόμος διαφορετικός από εκείνον που ακολουθήθηκε έως τώρα, συνδυάζοντας αγροτική παραγωγή, σεβασμό στην εργασία και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Νωρίτερα την Τρίτη η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε ότι θα αποσύρει την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αειφόρο χρήση των φυτοφαρμάκων, η οποία είχε  στόχο να μειώσει τους κινδύνους της χημικών φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Η ίδια τόνισε ότι οι αγρότες είναι οι πρώτοι που αισθάνονται τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής ερχόμενοι αντιμέτωποι μεταξύ άλλων με πλημμύρες και ξηρασία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v