Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέιλορ Σουίφτ και Μπιγιονσέ απογειώνουν τη Lyft

Οι μεταφορές στα στάδια αυξήθηκαν 35% πέρυσι από το 2022, κυρίως λόγω της περιοδείας «Eras» της Taylor Swift, της παγκόσμιας περιοδείας της Beyoncé «Renaissance» και των αθλητικών εκδηλώσεων. Αλμα 16% για τη μετοχή, παρά το λάθος στην παρουσίαση για τα κέρδη της.

Τέιλορ Σουίφτ και Μπιγιονσέ απογειώνουν τη Lyft

Aλμα 16% κάνουν οι μετοχές της Lyft στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall, διατηρώντας κάποια κέρδη μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος σε δελτίο τύπου για τα τελευταία της αποτελέσματα, αλλά παρόλα αυτά ξεπέρασε τις προβλέψεις των αναλυτών.

Οπως μεταδίδει το CNBC, μια ανακοίνωση αρχικά ανέφερε ότι η εταιρεία προέβλεπε 500 μονάδες βάσης ή 5%, επέκταση του προσαρμοσμένου περιθωρίου κερδών της για το 2024. Το σωστό ποσοστό, διευκρίνισε η εταιρεία αργότερα, θα έπρεπε να ήταν 50 μονάδες βάσης ή 0,5%.

Η Chief Financial Officer, Erin Brewer, ανακοίνωσε τη «διόρθωση» κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της εταιρείας για τα κέρδη της.

Η μετοχή της Lyft εκτοξεύτηκε αρχικά πάνω από 60% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές μετά την έκθεση, προτού μαζευτεί σημαντικά λόγω της διόρθωσης.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη της εταιρείας για ολόκληρο το έτος, προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) ήταν 222,4 εκατ. δολάρια, μετά από ζημιά 416,5 εκατ.

Οι μεταφορές στα στάδια αυξήθηκαν 35% πέρυσι από το 2022, κυρίως λόγω της περιοδείας «Eras» της Τέιλορ Σουίφτ, της παγκόσμιας περιοδείας της Μπιγιονσέ «Renaissance» και των αθλητικών εκδηλώσεων, είπε η Lyft. Η εταιρεία έδωσε επίσης έμφαση στη βελτίωση των παραλαβών από το αεροδρόμιο, η οποία βοήθησε επίσης στην ανάπτυξη πέρυσι, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v